Kamyonetle çarpışan tanker alev aldı! Bir kişi hayatını kaybetti

Şırnak'ta kamyonet ile çarpışan akaryakıt yüklü tanker alev aldı. Tanker şoförü hayatını kaybederken, yaralı kamyon şoförü hastaneye kaldırıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nusaybin kara yolu 6’ncı kilometresindeki Mehmetçik Çeşmesi mevkiinde saat 14.00 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi.

9718386.jpg

TANKER ALEV ALEV YANDI

Reşad Yavuz’un idaresindeki akaryakıt yüklü tanker, yan yoldan çıkan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tanker, kupa kısmından alev aldı ve kısa sürede yangın tüm aracı sardı.

9718387.jpg

TANKER ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri duruma hızla müdahale etti. Tanker şoförü Reşad Yavuz’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı kamyon şoförü ise Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

9718385.jpg

KAZA ANI KAMERADA

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yavuz’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

9718389.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza mahallinde trafik bir süre aksadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN