Kahve içerken ölümden kıl payı kurtuldu: Brezilya'da düşen uçağa 10 kişinin yetişemediği ortaya çıktı

Kahve içerken ölümden kıl payı kurtuldu: Brezilya'da düşen uçağa 10 kişinin yetişemediği ortaya çıktı

Brezilya'da düşen ve 61 kişiye mezar olan uçağı son anda kaçıran 10 kişi, ölümden kıl payı kurtuldu. Havalimanındaki kafeteryada kahve içerken uçağı kaçıran ve kapıları açmayan yetkiliyle tartıştığını söyleyen bir yolcu, "Ölümcül kazayı duyduğumda çok tuhaf duygular yaşadım. Yetkilinin yanına gittim, ona görevini harika yaptığı için sarıldım ve özür diledim." dedi.

Brezilya'da, 57 yolcu ve 4 kişilik mürettebatıyla düşen uçağa son anda yetişemeyen 10 kişinin, ölümden kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı.

KAHVE İÇERKEN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, yolculardan Adriano Assis, uçuştan saatler önce havalimanına gelmesine rağmen, zaman geçirmek için üst kattaki kafeteryaya giderek kahve içti ve çalıştı. Farkına varmadan uçuş saatini kaçıran Assis, kapıya gittiğinde yetkililerin kapıları 1 saat önce kapattığını öğrendi.

'KAZAYI DUYUNCA YETKİLİNİN YANINA GİDİP ÖZÜR DİLEDİM'

TV Globo’ya konuşan Assis, "Geç kaldığımı anladığımda hemen kapıya gittim, fakat yetkili bana kapıların 1 saat önce kapandığını söyledi. Yetkiliyle tartıştım, aramızda gerginlik çıktı. Ölümcül kazayı duyduğumda çok tuhaf duygular yaşadım. Yetkilinin yanına gittim, ona görevini harika yaptığı için sarıldım ve özür diledim." dedi.

Diğer 9 yolcunun ise hava yolu şirketinin ismi ve uçuş numarasını karıştırdıkları için uçağa yetişemedikleri bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Cascavel kentinden Guarulhos’a gitmek üzere havalanan Voepass Hava Yolları'na ait ATR-72 tipi uçak, 9 Ağustos'ta Sao Paulo’nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde yerleşim yerine çakıldı. Kazada uçağın içindeki 61 kişi hayatını kaybetti. Uçağın yere çakılmasının ardından alev alması nedeniyle kimlik belirleme sürecinin güçlükle ilerlediği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN