İzmir'de 69 gün sonra kıyamet kopacak! Felaket için geri sayım başladı, herkes son hazırlığını yapsın

İzmir'de 69 gün sonra kıyamet kopacak! Felaket için geri sayım başladı, herkes son hazırlığını yapsın

Kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığı bugünlerde ülke genelinde su sıkıntısına doğru giden bir yol söz konusu. Öyle ki bazı illerimizin su seviyeleri her geçen gün azalıyor. Bu kapsamda bir uyarıda İzmir için yapıldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye'nin dört bir yanı kuraklık tehdidi altındayken, İzmir'de durum daha da kritik bir noktaya ulaştı. Hava durumuna, barajlara, kuraklığa ve yağışlara ilişkin sık sık paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası yeni bir paylaşımlar vatandaşlara çağrı yaptı. Öyle ki, yaptığı paylaşımda İzmir’in sadece 69 gün içinde su kaynaklarının tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bilgisi yer aldı.

yeni-proje-17.jpg

İZMİR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Son yıllarda iklim değişikliği ve düşük yağış miktarları, Türkiye genelinde su krizini derinleştirdi. Özellikle İzmir, kuraklık koşullarından en fazla etkilenen bölgelerden biri olarak öne çıkıyor. Şehrin su rezervleri hızla azalırken, 69 gün sonra şehirde su krizinin zirveye ulaşması bekleniyor. Bu durum, hem günlük yaşamı hem de ekonomik faaliyetleri olumsuz yönde etkileyecek.

yeni-proje-18.jpg

Konuya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan Hava Forum sayfası, şu bilgileri paylaştı:

“Buraya 10 saniye bakar mısınız! İzmir'in 69 günlük suyu kaldı. Tehlike çanları çalıyor ama çoğu insanın umurunda değil. Niye büyük bir çoğunluk su meselesini hala önemsemiyor? Bir şeyler yapmalıyız, izleyerek ve sadece yağmur bekleyerek olmaz...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN