Sadece at ve eşek eti değil tavşan ve geyik de yemişiz! Sucuk ve pastırmasıyla meşhur ilde büyük skandal

Sadece at ve eşek eti değil tavşan ve geyik de yemişiz! Sucuk ve pastırmasıyla meşhur ilde büyük skandal

Sadece at ve eşek eti değil, tavşan ve geyik eti de yedirmişler! Sucuk ve pastırmasıyla meşhur o ilimizde büyük skandal...

Kastamonu'da doğa ve yaban hayatını koruma çalışmalarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kaçak avcılık faaliyetleri tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu Şube Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı Subaşı köyünde düzenledikleri operasyonda izinsiz avlandıkları belirlenen N.G, S.K, M.M, N.Ç ve M.D'yi suçüstü yakaladı.

KAÇAK AVCILARA BASKIN: YABAN HAYVANLARINA AİT PARÇALAR ELE GEÇİRİLDİ

Kastamonu'da yakalanan avcıların evinde geyik eti ve bu etten yapılan sucuk ele geçirildi - Son Dakika Haberleri

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait parçalar bulundu. Ekipler, bir geyik kafası, dişleri, boynuzları, postu, 36 kilo 100 gram geyik eti, 14 kilo 400 gram geyik etinden yapılmış sucuk, 14 kilo 930 gram tavşan eti, 2 av tüfeği ve 32 fişek ele geçirdi.

KAÇAK AVCILARA YÜKLÜ CEZA

Yapılan incelemeler sonucunda, koruma altındaki hayvanları avladıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere toplamda 443 bin 426 lira idari para cezası kesildi. Kaçak avlanma suçlarıyla mücadele kapsamında, ekiplerin denetim ve operasyonlarının devam edeceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN