Gündüz bunu yapan sürücüler yandı! Keyfin sonu pahalıya patlayabilir: Dikkat etmeyene ceza yağacak

Trafik polisleri tek tek denetledi! Gündüz bunu yapan sürücüler yandı! Bir anda ceza yiyebilirsiniz. Keyfin sonu pahalıya patlayabilir. O kurala uymayanın cebi yanar! Dikkat etmeyene ceza yağacak...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili dolayısıyla kent genelinde trafik denetimlerini sıkılaştırdı. Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde yapılan şok uygulama sırasında, sis farlarını açık tutan bir sürücüye 690 lira ceza kesildi.

TRAFİK DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI

Bayram tatili nedeniyle artan trafik yoğunluğu sebebiyle, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimleri artırdı. Trafik polisleri, Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda gerçekleştirdikleri şok uygulama ile yüksek ses müzik, abart egzoz, sis farı ve emniyet kemeri takmayan sürücüleri hedef aldı. Yaklaşık bir saat süren denetimlerde, 50’ye yakın araç kontrol edildi ve kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

"SİS FARLARI HOŞUMA GİDİYOR"

Denetim noktasında sis farları açık şekilde durdurulan bir sürücüye, trafik polisi tarafından gündüz ve gece sis olmadığı sürece sis farlarını yakmaması gerektiği uyarısı yapıldı. Sis farlarını açık tutan sürücüye 690 lira para cezası kesildi. Cezai işleme maruz kalan sürücü, "Yapacak bir şey yok. Sağlık olsun. Sis farlarının açık olması hoşuma gidiyor. Arabayı gösteriyor," dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN