Görüntüleri gören Afrika sanıyor ama burası Türkiye! Ses duyunca tandır evine baktılar, gördükleri karşısında şok oldular

Hakkari’de nesli tükenmekte olan o hayvanı tandır evinde gördüler! Görüntüleri gören Afrika sanıyor ama burası Türkiye! Ses duyunca hemen tandır evine girenler gördükleri manzarayı cep telefonu kameralarıyla kayda aldı...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Yeşiltaş köyünde, nesli tükenmekte olan Hint oklu kirpinin görüntüleri şaşkınlık yarattı. Köy sakinlerinden Barış Kameri, Hint oklu kirpinin tandır evine girdiğini ve cep telefonuyla kaydettiklerini açıkladı.

Yüksekova’da nesli tükenmekte olan Hint oklu kirpi görüntülendi

Kameri, köpeklerinin havlaması üzerine tandır evine baktıklarında nadir görülen Hint okul kirpiyi gördüklerini söyledi ve olayı şu şekilde aktardı: "Zaman zaman doğada denk geliyoruz. Ancak ilk defa tandır evinde gördük. Haliyle çok şaşırdık. Sanırım yiyecek arıyor. Annemin kuruttuğu erikleri yemiş. Çok tatlı bir hayvan. Önüne yiyebileceği birkaç yiyecek bıraktık. Neslinin tükenmekte olduğunu duyduk. Tekrar doğaya bıraktık”

Yüksekova’da nesli tükenmekte olan Hint oklu kirpi görüntülendi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN