Ev sahibinin kiracısından korkunç intikamı! O yoruma kızdı kiracısının çapkınlık fotolarını ifşa etti

Ev sahibinin kiracısından korkunç intikamı! O yoruma kızdı kiracısının çapkınlık fotolarını ifşa etti

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki gerilimler sürerken bu kez bambaşka sebeplerle gündem oldu. Bir ev sahibi kiracısının öyle bir intikam aldı ki olayı duyanlar resmen şaşkına döndü. Gördüğü o yoruma kızınca kiracısının çapkınlık fotoğraflarını tek tek ifşa etti…

ZEYNEP ORHAN

Özellikle son yıllarda kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilimler her geçen gün artmaya başladı. Genellikle kira miktarında ortak bir noktada buluşamayan ev sahipleri ve kiracılar bu nedenden ötürü kavgalar, gürültüler ve davalarla gündeme gelirken bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan bu olay duyanları şaşkına çevirdi.

KURAL İHLALİNDEN EK ÜCRET TALEP ETTİ

Mississippi eyaletinde yaşanan bir Airbnb kiralaması, kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlığın ardından büyük bir skandala dönüştü. Shawn Mackey isimli kiracı, 9-11 Eylül tarihleri arasında üç yatak odalı bir ev kiraladı. Mackey, evde üç arkadaşıyla kalacağını ancak akşam yemeği için başka arkadaşlarının da gelebileceğini belirtmişti. Ancak ev sahibi Pamela Fohler, Mackey'den ev kurallarını ihlal ettiği ve daha fazla kişi getirdiği gerekçesiyle ek ücret talep etti.

yeni-proje-2024-02-16t110948-518.jpg

Airbnb kuralları arasında sigara içme yasağı, kayıtsız misafirler, aşırı gürültü gibi maddeler bulunuyordu. Fohler, Mackey'den eve gelebilecek herkesin ismini kaydetmesini talep ederek, geceyi geçirsin ya da geçirmesin her kişi için ek ücret alınacağını belirtti. Mackey ise kuralları kabul ettiğini ve misafirlerinin listesini sunduğunu belirtti.

FAZLA MİSAFİR KAVGAYA NEDEN OLDU

Fohler'in iddiasına göre, Mackey parti yapma kuralını ihlal etti ve izinsiz misafirler getirdi. Bu durum üzerine Fohler, Mackey'den evi terk etmesini istedi. İddialar arasında küfür, bağırma ve komşuları rahatsız etme de yer aldı. Mackey ise parti, gürültü ve küfür iddialarını reddetti ve sadece bir misafirin fazladan geldiğini söyledi.

yeni-proje-2024-02-16t110932-284.jpg

TEHDİT E-POSTASI GÖNDERDİ

Anlaşmazlık daha da büyüyerek, Fohler'in Mackey'e, başka bir kadınla olan fotoğraflarını ifşa etmekle tehdit ettiği iddialarına kadar uzandı. Fohler, Mackey'nin eşine "güzel çanta" konu başlığı altında Mackey'nin başka bir kadınla birlikte olduğu güvenlik kamerası görüntülerini içeren bir e-posta gönderdiği iddia edildi.

Bu olayın ardından karşılıklı olarak açılan davalar, iki tarafın da birbirine karşı ciddi suçlamalarda bulunmasına neden oldu. Mackey, evliliğinin zarar gördüğünü ve Fohler tarafından aşırı duygusal sıkıntıya maruz kaldığını iddia ederken, Fohler ise kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Bu dava, Airbnb'nin bu tür olaylar karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği ve platformun güvenliği ile ilgili soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Airbnb ise taraflar arasında tahkime gidilmesini talep eden bir dilekçe sundu. Bu olay, online kiralama platformlarındaki güvenlik ve mahremiyet politikalarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN