Etsiz lahmacun olur mu demeyin, çatır çatır satıyorlar! İki tanesi 40 lira: Ete zam gelince talep patladı

Etsiz lahmacun olur mu demeyin, çatır çatır satıyorlar! İki tanesi 40 lira: Ete zam gelince talep patladı

Bu lahmacun bildiğiniz tüm lahmacunlardan farklı. Balıkesir Bandırma’nın en dikkat çekici sokak lezzetlerinden olan bu lahmacun, tezgah önünde kuyruk oluşturuyor. İşte, ete zam gelince talep patlaması yaşayan o lezzet…

Bursada Bugün’ün yaptığı habere göre, Bandırma’nın meşhur sokak lezzetlerinden sokak lahmacunu sosyal medyada gündem oldu. Özel lavaşın içerisine domates, biber, soğan ve maydanoz konularak servis edilen etsiz lahmacun, sosyal medyada bir kullanıcının fiyatını paylaşmasıyla gündem oldu. Bu paylaşımın ardından Boş baklavadan sonra etsiz lahmacun! Sadece 40 TL!" gibi haberler çıksa da gerçek aslında çok farklı çıktı…

balikesirde-etsiz-lahmacun-2.jpg

TANESİ DEĞİL İKİ TANESİ 40 TL!

Paylaşım yapan sosyal medya kullanıcısının lahmacunu çift sarım aldığı, lahmacunun asıl fiyatının 20 TL olduğunu ise sokakta satış yapan lahmacuncu açıkladı.

balikesirde-etsiz-lahmacun-1.jpg

Lahmacun satışıyla geçimini sağlayan Veysel Saygıkan, "Sokak lahmacunu bizim jargonda tekli, çiftli diye satılır. Lahmacunun tek sarım fiyatı 20 liradır. Paylaşımı yapan arkadaşımız bundan bahsetmemiş. Tabi bu da yanlış anlamaya yol açmış, etsiz ve boş lahmacun 40 liraya satılıyor diye gündem olmuş. Lahmacunun fiyatı uzun süredir 20 liradır ve zam da görmemiştir” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN