Esra Erol'da şok eden olay! Harçlık vermeyen babasını sahte kadın hesabı açıp dolandırdı

Esra Erol'da şok eden olay! Harçlık vermeyen babasını sahte kadın hesabı açıp dolandırdı

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Programda işlenen son konu izleyicilerin dikkatini çekerken bir kız çocuğunun babasını dolandırdığı haberleri gündemde yankı uyandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Esra Erol'un programında 12 yaşındaki Sudenaz'ın kaybolmasıyla ilgili yaşanan gelişmeler, izleyicileri ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi. Sudenaz'ın ablası Sedef'in şok edici itirafları, ailenin iç yüzünü gün yüzüne çıkardı. Sedef’in babasını dolandırdığı ve anne Hülya Kalaba'nın sessiz kaldığı iddiaları gündeme geldi.

yeni-proje-39.jpg

SEDEF’İN İTİRAFLARI STÜDYOYU SALLADI

Esra Erol’un sunduğu programda, 12 yaşındaki Sudenaz’ın kaybolmasıyla ilgili soru işaretleri büyük bir hızla ortaya çıktı. Olayın merkezindeki isimlerden biri olan Sedef, stüdyoda yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti. Sedef, babası Mehmet Kalaba’nın kendisine yeterince harçlık vermediğini ve kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

yeni-proje-40.jpg

SAHTE HESAPLA 2 MİLYON TL DOLANDIRDI

Ancak olayın seyrini değiştiren gerçekler kısa sürede açığa çıktı. Araştırmalar, Sedef’in babası Mehmet Kalaba’yı dolandırmak için “Eda” adında sahte bir kadın hesabı açtığını ortaya koydu. Bu sahte hesap aracılığıyla babasından 2 milyon TL para aldığı belirlendi. Eşinden ayrıldığı dönemde Mehmet Kalaba’nın, Sedef’e ait bu sahte hesaba büyük miktarda para gönderdiği bildirildi.

yeni-proje-41.jpg

ANNE HÜLYA KALABA’NIN SESSİZLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Daha da ilginci, Sedef’in babasını dolandırmasını bilmesine rağmen anne Hülya Kalaba’nın bu duruma sessiz kaldığı ortaya çıktı. Esra Erol, olayın şok edici boyutlarına dikkat çekerken, “Bazı insanlar anne baba olmamalı” ifadeleriyle duruma büyük tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN