Dehşet anları kamerada! Baba ve oğluna kurşun yağmuru

Burdur'da bir kişi, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden husumetli olduğu baba ile oğlunu pompalı tüfekle öldürdü. Zanlı ilk ifadesinde "Canıma tak etti. Ondan oldu" ifadelerini kullandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Burdur Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde yaşandı. M.K., iddiaya göre alacak meselesi yüzünden husumetli olduğu damlama su boruları ticareti yapan R.T. ve oğlu M.T.'ye pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı.

aaaa.jpg

BABA VE OĞLU HAYATLARINI KAYBETTİ

R.T. olay yerinde, M.T. ise ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

9968185.jpg

Olaydan sonra otomobille Burdur yönüne doğru kaçan M.K. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

uuuuuu.jpg

M.K., ilk ifadesinde, baba ve oğlunun kendisine borçları olduğunu söyleyerek "Canıma tak etti. Ondan oldu" ifadelerini kullandı.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, M.K.'nin elinde tüfekle baba oğula doğru koştuğu ve önce R.T.'e, daha sonra oğlu M.T.'e ateş ettiği, ardından da otomobiline binip uzaklaştığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN