Cem Garipoğlu'nun annesinden dikkat çeken açıklama: Bana değil, Nagihan Hanım'a acıyın

Cem Garipoğlu'nun annesinden dikkat çeken açıklama: Bana değil, Nagihan Hanım'a acıyın

Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan kemiklerin ona ait olduğunun belirlenmesinin ardından annesi, kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu. Annesi, "Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın," diyerek Münevver Karabulut'un annesi Nagihan Karabulut’un acısına ortak oldu.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA örneklerinin, ailesinden alınan örneklerle uyuştuğu duyuruldu. Garipoğlu'nun annesi, bu gelişmenin ardından yaptığı açıklamada, ailenin yaşadığı acının derinleştiğini vurguladı.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun, Karabulut ailesinin talebi sonrası açılan mezarında DNA örneklerinin ailesinden alınanlarla uyuştuğu açıklandı. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ise ailenin rapora itiraz edeceğini açıkladı.

'BANA DEĞİL, NAGİHAN HANIM'A ACIYIN'

Anne Tülay Garipoğlu, yaptığı açıklamada, iki ailenin de acılarla kavrulduğunu söyleyerek, "Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum" dedi.

Garipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafta ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a (Münevver Karabulut'un annesi Nagihan Karabulut) acıyın lütfen" ifadelerini kullandı.

HAPİS YATMIŞTI

Anne Tülay Makbule Garipoğlu, katil oğlunun kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle 'suçluyu kayırmak' suçundan 3 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti. Tülay Makbule Garipoğlu, yedi ay yarı açık cezaevinde yatmış, geri kalan kısmını da denetimli serbestlikle geçirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN