Fatih Terim'den Jose Mourinho açıklaması

Fatih Terim'den Jose Mourinho açıklaması

İzmir'de düzenlenen “İzmir Spor Zirvesi” etkinliğine katılan Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

Son olarak Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta görev alan Fatih Terim, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

Yunan devi ile yollarını ayırdığı günden bu yana takım çalıştırmayan Fatih Terim, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Odası’nın ortaklaşa düzenlediği “İzmir Spor Zirvesi”ne katıldı. Programa Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile katılan deneyimli teknik adam, kendisine yöneltilen 'Jose Mourinho' sorusunu yanıtsız bırakmadı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenen “İzmir Spor Zirvesi”nde Şansal Büyüka'nın kendisine sorduğu 'Jose Mourinho' sorusunu yanıtladı.

"DÜNYANIN EN BAŞARILI ANTRENÖRLERİNDEN BİR TANESİ"

Portekizli teknik adamın dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olduğunu vurgulayan Terim, Portekizli teknik adamın Türkiye'ye geldiği günden bu yana kendisiyle görüşmediğini açıkladı. Terim, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İzmir Spor Zirvesi'nde Terim, Denizli ve Güneş buluştu - KRT TV

"Jose Mourinho, dünyanın en başarılı antrenörlerinden bir tanesi. Aldığı kupalar ve başarıları için söylenecek bir şey yok. Burada onunla görüşmedik"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN