Çalışanına tokat atan Ayhan Sicimoğlu hakkında suç duyurusu

Çalışanına tokat atan Ayhan Sicimoğlu hakkında suç duyurusu

Televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu, işten çıkardığı çalışanına tokat attığı gerekçesiyle 'kasten yaralama' suçundan savcılığa şikayet edildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde televizyon programcısı, müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu, işten çıkardığı çalışanına tokat attığı gerekçesiyle 'kasten yaralama' suçundan savcılığa şikayet edildi.

OLAYIN DETAYLARI

Olay, Ayhan Sicimoğlu’nun teknesinde çalışan Samet İşitmezoğlu’nun, işini beğenmediği gerekçesiyle işten çıkarılmasıyla başladı. İddiaya göre, Sicimoğlu, İşitmezoğlu'nu işten çıkardıktan sonra, parasını istemek için yanına gelen eski çalışanına tokat attı. İşitmezoğlu, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

Ayhan Sicimoğlu tokat olayı nedir? - Yeni Bakış - Son Dakika HaberleriAyhan Sicimoğlu

SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER

Görüntülerde, Samet İşitmezoğlu’nun Sicimoğlu’nu işaret ederek, “Çalışanın hakkını vermiyor. Ettiğiniz hakaretler, küfürler var” diyerek parasını alamadığını ileri sürdüğü görülüyor. Ayhan Sicimoğlu ise bu suçlamalara “Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil” şeklinde karşılık veriyor ve İşitmezoğlu'na doğru hamle yaparak tokat atıyor. İşitmezoğlu, yüzünü göstererek “Az önce bana tokat attı. Bu da izi. Bu işte böyle bir adam. Darp raporu alacağım, sizi polise şikayet edeceğim” diyerek Sicimoğlu'na bağırıyor. Olayın ardından Sicimoğlu cipine binip olay yerinden uzaklaşıyor.

AYHAN SİCİMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA: BİR KUMPAS VE ŞANTAJ İLE KARŞI KARŞIYAYIM

Yaşananların ardından Ayhan Sicimoğlu, sosyal medyada yayınlanan görüntülere dair Instagram hesabından açıklama yaptı. Sicimoğlu, “Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar, montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti. Polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden bu işe müdahil olan üçüncü şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir” dedi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI

Samet İşitmezoğlu’nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ayhan Sicimoğlu hakkında kasten yaralama suçundan Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Avukat Akkuş, “Suç duyurusunda bulunmakla kalmayıp, buna benzer olayların yaşanmaması için tüm hukuki yolların sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN