Bütçe dostu esnaf! Burada yemek yiyen ucuza kalkıyor: Fiyatlar çok uygun

Bütçe dostu esnaf! Burada yemek yiyen ucuza kalkıyor: Fiyatlar çok uygun

Burada yemek yiyen ucuza hesap ödeyip kalkıyor! Bütçe dostu esnaf zam yapmıyor: Fiyatlar ise çok uygun! 4 adana, 4 tavuk şiş ve 4 lahmacunun fiyatı 550 TL...

Elazığ’da 15 yıldır kent merkezinde faaliyet gösteren bir işletme, yüksek fiyat artışlarına inat, herkesin uygun fiyata yemek yiyebilmesi için çalışıyor. Kebap ve lahmacun başta olmak üzere çeşitli ızgara yemekleri sunan işletme, 4 adana, 4 tavuk şiş ve 4 lahmacunu 550 TL gibi makul bir fiyattan satıyor. Bu uygun fiyatlı yemek seçeneği, gün içinde binlerce kişi tarafından tercih ediliyor. Öğle saatlerinde yoğun ilgi gören işletme, öğrenci ve işçilerden oluşan geniş bir kitleyi ağırlıyor. Yemekler, deneyimli çalışanlar tarafından hijyenik ve özenle hazırlanarak servis ediliyor.

"500 LİRAYA KEBAP OLMAZ"

Dar gelirlinin dostu esnaf: Burada yemekler 4'te bir fiyatına

İşletme sahibi Fuat Demirbağ, kebap fiyatlarının bazı yerlerde 500 TL'yi bulmasına anlam veremediğini belirterek, "Ömrümüz halka hizmet etmekle geçti. Allah’a şükürler olsun ki 15 yıldır bu faaliyeti Elazığ’da yapıyorum. Böyle salatasıyla her şeyi ile tabak dolu. Biz sürümden kazanıyoruz. Normalde Adana kebabı batıda 300 ila 500 liradan satanlar da var. 500 liraya kebap olmaz. Her şeyin bir maliyeti olur, bin maliyeti olmaz. Ben bunları söylediğimde bazı insanların zoruna gidiyor. İnsanlara zulmederek bir yere gelemezsiniz. İki şubemde 15 tane personelim var. Biz kebap işinde sürümden kazanıyoruz. Ulusal medyada bizi eleştirenler de oldu koruyan kollayan da oldu. Allah, bizi koruyanlardan razı olsun. Bizi eleştiren taraflar işi bilmeyen taraflar. Birisi gidip Antalya’da, Adana’da herhangi bir yerde 600 liraya kıyma alıyor. 600 liraya aldığını bir kıymadan 10 şiş kebap yapıyorsun. Her bir şişi 500 liraya sattığınızda 5 bin lira bir para kazanıyorsunuz. Bunun maliyeti zaten belli 600 liraya kıyma, 10 tane ekmek, 500 lira da salatasına gitse bile 3 bin 800 lira gibi kazanç elde ediyorlar. Bu parayı kazanmak gerçekten de yanlış bir şey. Bana at eti, martı eti ve kuş eti satıyor dediler. Bu ne doyumsuzluktur böyle. İnsanları kandırmak uğruna böyle şeyler yapıyorlar. Biz bu fiyatları bu şekilde veriyoruz doğrudur ve bu işlerden de para kazandığımız da doğrudur" dedi.

GELENLER MEMNUN

Dar gelirlinin dostu esnaf: Burada yemekler 4'te bir fiyatına

Müşterilerden Murat Çalı, işletmenin uygun fiyatlı hizmetinden memnuniyetini dile getirerek, "Ben ve çevrem genelde burada yemek yiyoruz. Bana mangalımı en leziz bir şekilde yapıp veriyor. Ben evde yapsam bu fiyata mal edemem, bana daha pahalıya mal olur. Bize gerekli lezzeti hesaplı sunduklarından dolayı teşekkür ederim. Başka bir yere yemek yemeye gittim, şu an Fuat ustanın bana 400-500 liraya mal ettiği şeyi 2 bin liraya yakın fiyat ödeyip kalkıyorum” dedi.

Öğrencilerden Ali Fırat Çelik ise, "Burası öğrenci için gayet uygun. Fiyatları da gayet iyi ve hijyen kurallarına uygun yemekler yapılıyor. Lezzeti de iyi. Sürekli geliyoruz ve gayet de memnunuz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN