Bursa çiftçisine Beyoğlu Belediyesi'nden destek: Üreticinin elinde kalan 25 ton domates ücretsiz dağıtıldı

Artan maliyetler ve düşen ürün fiyatları nedeniyle zor günler geçiren Bursalı çiftçiler, geçtiğimiz haftalarda Bursa-İzmir kara yolunda düzenledikleri eylemde hükümeti istifaya çağırmıştı. Çiftçilerin bu çağrısına hükümetten beklenen destek gelmezken, yardım eli Beyoğlu Belediyesi'nden geldi. Belediye, Bursa'daki çiftçilerden temin edilen 25 ton domatesi İstanbul'a getirerek ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıttı.

Bursa'nın Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerindeki zor durumda kalan domates üreticilerine destek geldi.

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Beyoğlu Belediyesi, Bursa'daki çiftçilerden temin edilen 25 ton domatesi İstanbul'a getirerek ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıttı.

Ziyan olma riski taşıyan domatesler, Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi. Paketlenen domatesler, Sosyal Market aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak.

Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şöyle;

"Bursa’daki çiftçilerimize destek olmak amacıyla Belediye Başkanımız İnan Güney’in tasarrufuyla 25 ton domates getirdik. Bu domateslerin amacı hem köylü ve çiftçiye destek olmak hem de Beyoğlu halkına ücretsiz olarak ulaştırmak. Sosyal Yardım Kartı sahiplerine yönelik dağıtım, Sosyal Market’imiz aracılığıyla gerçekleştirilecektir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN