Buradan geçmek yürek isteyecek! HGS'ye dev zam geliyor: 4 gün sonra geçerli olacak

Buradan geçmek yürek isteyecek! HGS'ye dev zam geliyor: 4 gün sonra geçerli olacak

Artık buradan geçmek yürek isteyecek! HGS ücretlerine dev zam! 4 gün sonra yeni zamlı fiyatlar geçerli olacak! İşte ayrıntılar...

Yüksek enflasyon ve artan akaryakıt ile enerji maliyetleri, Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) önemli bir fiyat artışına neden oldu. 19 Ağustos 2024 itibarıyla HGS ücretlerine yapılacak yüzde 40 oranındaki zam duyuruldu. Bankalar, yeni tarifeye ilişkin güncellemeyi müşterilerine kısa mesaj yoluyla bildirecek.

OTOMATİK YÜKLEME TUTARI LİMİTİ 245 TL'YE ÇIKIYOR

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi mi? İşte 2023 otoyol ve köprü geçiş ücretleri

HGS ücretlerine en son 1 Nisan 2024'te yapılan yüzde 75'lik zammın ardından, alt limit fiyatları 175 TL olarak belirlenmişti. Ancak Temmuz ayında köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde gerçekleştirilen artışlar, HGS limitlerinin yeniden güncellenmesini zorunlu kıldı. Yeni düzenleme ile, HGS kullanıcılarının otoyol ve köprü geçişlerinde yetersiz bakiye sorunu yaşamamaları için otomatik yükleme tutarının 245 TL'ye çıkarılması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN