Bugün zor bir insanı kazanabilirsiniz! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi ve oğlaklar... İşte 1 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bugün zor bir insanı kazanabilirsiniz! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi ve oğlaklar... İşte 1 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bugün cazibenizi konuşturursanız ihtilaflı bir konuda birini kendi tarafınıza geçmeye ikna edebilirsiniz. Ama bu sizin tarzınız değil. Siz adil davranan ve sorunlara dürüst bir şekilde yaklaşan birisiniz. Biriyle anlaşmazlık yaşıyorsanız, sırf onu kandırabildiğiniz için sizin tarafınızı seçmesini istemezsiniz. Kendi yolunuzun doğru yol olduğuna dair kanıtınız bu olmalı.

1 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni tanıştığınız ya da birlikte vakit geçirdiğiniz biri hakkında hemen bir yargıya varmamaya dikkat edin. Bunu yapmak size kolay gelebilir çünkü güçlü bir kişiliğe sahip biri hakkında varsayımlarda bulunmak doğaldır. Bu kişi hakkında sahip olduğunuz kanaati daha önceden tanıdığınız ve benzer olduğunu düşündüğünüz kişilere dayandırabilir ya da sadece davranışlarından bir çıkarım yapabilirsiniz. Açık fikirli olmaya çalışın ve bazı insanların etkilemeye çalışırken kendilerine olan güvensizliklerinden dolayı gösteriş yaptıklarını unutmayın. Bu kişiye bir şans verin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Siz üzgün veya mahcup bir ruh halindeyken birisi size yoruma açık bir şey söylediğinde, duyduklarınızı olumsuz bir açıdan yorumlayabilirsiniz. Bugün çok mutlu bir ruh halinde değilseniz bazı şeyleri yanlış anlayabileceğinizin, haksız yere olumsuz çıkarımlar yapabileceğinizin farkında olun. Kendinizi ya da bir başkasını fazla ciddiye almayın ve pozitiflikten yana olmaya çalışın çünkü bu her zaman daha iyi bir tercih olacaktır. Birinin ne demek istediğinden ya da niyetinden emin değilseniz aklınıza gelebilecek en iyi şeyi kastettiğine inanın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bazı insanlar o kadar hırslıdır ki, istedikleri bir şeyin peşinden koşarken adil davranmazlar. “Aşkta ve savaşta her şey mübahtır” düsturunu benimseyebilir ve kuralların kendileri için geçerli olmadığını düşünebilirler. Elbette siz o insanlardan biri değilsiniz, değil mi? Eğer şu anda istediğiniz bir şeyi elde etmek için bir kuralı esnetmek ya da çiğnemek gibi bir eğiliminiz varsa, bunun yerine adil oynamaya davet ediliyorsunuz. Sonuçta istediğinizi her koşulda elde edebilirsiniz ve eğer bunu yaparken adil olursanız kendinizi kötü hissetmeniz için hiçbir neden kalmaz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün cazibenizi konuşturursanız ihtilaflı bir konuda birini kendi tarafınıza geçmeye ikna edebilirsiniz. Ama bu sizin tarzınız değil. Siz adil davranan ve sorunlara dürüst bir şekilde yaklaşan birisiniz. Biriyle anlaşmazlık yaşıyorsanız, sırf onu kandırabildiğiniz için sizin tarafınızı seçmesini istemezsiniz. Kendi yolunuzun doğru yol olduğuna dair kanıtınız bu olmalı. Haklılığınızı kanıtlamak için çabalarsanız ve bunu içtenlikle ve yürekten yaparsanız, bugün zor bir insanı kazanabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Duygusal olarak zorlandığınızı hissettiğinizde etrafınıza duvar örebilen birisiniz. Mutlu hissetmediğinizde veya aklınızda üzücü bir şey olduğunda, bir şov yapmayı ve her şey gerçekten yolundaymış gibi davranmayı tercih edersiniz. Bu, güçlü ve yenilmez görünmeye duyduğunuz derin ihtiyaçtan kaynaklanır. Yine de savunmasızsınız ve ne hissettiğinizi dışa vurmak her zaman akıllıca olmayabilir. Bugün, etrafınızda moralinizi yükseltebilecek ve size daha iyi ve huzurlu bir yol için ilham verebilecek biri var. Ona karşı savunmasız olmaktan korkmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mizah duygunuzu korumak, zor insanlarla başa çıkmanın iyi bir yoludur. Anlaşmazlık yaşadığınız bir konuda gülecek bir şeyler bulmaya çalışırsanız bu sizin sert ya da öfkeli olma ihtiyacınızı azaltacaktır. Birisi damarınıza nasıl basacağını bulduğunda, buna tepki vermemek zor olabilir, ancak bugün tam da bunu yapacak biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda gülecek bir şey bulduğunuzda işler yolunda gidecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yardım istemekte utanılacak bir şey yoktur. Bir işe tek başınıza kalkışmanın yapabileceğiniz en takdire şayan şey olduğu ve bir başkasından yardım ya da kılavuzluk istemenin bir şekilde zayıflık olduğu iddiasıyla hareket ediyor olabilirsiniz. Bu konuda yanılıyorsunuz. Yardım istemek aslında bir güç göstergesidir ve doğru olanı yapmak için elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza dair olumlu bir işarettir. Yardım isteyecek kadar cesur davranarak gücünüzü gösterin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Küçük bir çocuk rahat bir battaniyeyi yanında taşıyabilir, nereye giderse gitsin onu her zaman yanında tutabilir. Battaniye konfor ve güvenlik sağlar. Battaniye çocuğu tam anlamıyla korumasa da, varlığı güç ve koruma hissi vermek için yeterlidir. Siz küçük bir çocuk değilsiniz ama bugün zor bir süreçten geçerken kendinizi rahatlatmanın bir yolunu bulmanızda hiçbir sakınca yok. Peki sizin için koruyucu battaniye ne olabilir? Şans getiren bir bozuk para, cüzdanınızda sakladığınız bir fotoğraf ya da başka bir hatıra size bugün ihtiyacınız olan gücü ve rahatlığı sağlayabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ortaya çıkan bir trajedi üzerinde sandığınızdan daha az etkiniz olabilir. Bu nedenle, sadece oturup olan biteni gözlemlemek ve düşüncelerinizi sadece yeri geldiğinde dile getirmek daha akıllıca olabilir. Muhtemelen tüm bu kargaşaya neden olan tartışmanın bir tarafında olduğunuzu düşünüyorsunuz, ancak söylenenleri dikkatle dinlerseniz tartışmanın diğer tarafına daha fazla sempati duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Büyük resmi gördüğünüzde fikrinizi paylaşmak daha etkili olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Eğer yüksek bir uçurumda duruyorsanız ve aniden güçlü bir rüzgar çıkarsa, uçurumun kenarına savrulmamak için yere uzanmak akıllıca olabilir. Bu biraz zorlama ve olası olmayan bir senaryo olsa da, şu anda bu benzetmenin geçerli olabileceği bir durumda olabilirsiniz. Zor bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz ve yere yatmak size “başarı” ile “uçurumdan aşağı düşmek" arasındaki farkı yaratabilir. Soğukkanlılığınızı koruyun ve fırtına zayıflayana kadar dikkat çekmeyin. Yakında dinecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi hakkında öğrendiğiniz veya yakında öğreneceğiniz bir sır, büyük bir güce ve etkiye sahip olabilir. Bu sırrı açıklamanın yakın olduğunuz bir kişiyi bir şekilde incitebileceğinin farkında olabilirsiniz. Öyle olsa bile, bunu paylaşırsanız istediğiniz bir şeyi elde etmenizde çok etkili olabilir. Bu ahlaki bir ikilem. Çok ahlaklı bir birey ve doğası gereği insancıl biri olarak cevabı zaten biliyorsunuz. Eğer araştırırsanız bugün ihtiyacınız olan etkiyi elde etmenin başka ve çok daha iyi bir yolunu bulabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün ya da çok yakında tanışacağınız biri size ilham ve umut verebilir. Bu, o kişinin sizi mutlaka açıkça cesaretlendireceği ya da size ilham verecek veya güveninizi artıracak şeyler söyleyeceği anlamına gelmez. Bu ilham ve umut duygusu daha çok o kişinin ne yaptığını ve önemli bir şeyi nasıl başardığını gözlemleyerek gelecektir. Sizin hayallerinize benzer bir hayalin gerçekleştiğini görmek, kendi hayallerinizi ve bu hayallere ulaşmak için yaptığınız planları teyit edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN