Bozdağ'dan, Sertçelik'in '400 bin euro verdim, dosyamı bozdular' iddiasına tepki

Bozdağ'dan, Sertçelik'in '400 bin euro verdim, dosyamı bozdular' iddiasına tepki

Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in "Bekir Bozdağ'a rüşvet verdik, dosyamızı kaldırdı" iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bozdağ'dan açıklama geldi.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in "Bekir Bozdağ'ın bürosuna 400 bin euro verdim. Dosyamı bozdular, 30 ay yatacakken 5 ayda çıktım" iddiasına tepki gösterdi. Bozdağ, "Hakkımdaki iftiraların araştırılması ve müfterilerin cezalandırılması için avukatım aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Doğru çıkarsa tüm mal varlığımı hibe edeceğim" ifadesini kullandı.

Bozdağ'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Müfterilere cevabımdır: Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddialar apaçık bir iftiradır. Bu iftiranın doğru olduğunu kim ispat ederse, sahip olduğum tüm malvarlığımı ona hibe etmeyi, saygın Türk kamuoyu önünde taahhüt ediyorum. Hakkımdaki iftiraların araştırılması ve müfterilerin cezalandırılması için avukatım aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Abdestimizden şüphemiz yok, hiçbir vakitte olmadı, elhamdülillah. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN