Ankaralılar burada yaşamak için can atıyor! Ankara’nın en güzel ilçesi oldu! Bu gidişle fiyatlar daha da artacak

Ankaralılar burada yaşamak için can atıyor! Ankara’nın en güzel ilçesi oldu! Bu gidişle fiyatlar daha da artacak

Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş burada yaşamak için can atıyor. Ankara'nın en güzel ilçesi seçildi yakında fiyatlar uçup gidecek. Kimse fark etmeden evine alan mutluluğunu yaşayacak. İşte Ankara'nın en güzel ilçesi…

Türkiye'nin başkenti olarak siyasetin kalbini oluşturan Ankara, sosyal yaşamında merkezi konumunda bulunuyor. Türkiye'deki en dinamik şehirlerden biri olarak karşımıza çıkan Ankara'nın en güzel ilçesi belirlendi herkes burada ev almak için can atıyor. Ankara'nın en pahalı semtlerinden biri olarak bilinen o ilçede yakında ev ve arsa almakta neredeyse imkansız bir hale dönüşecek. İşte Ankara'nın en güzel ilçesi…

ANKARA'NIN TARİHİ İLÇESİ

Ankara'da en önemli ilçeler arasında yer alan Çankaya tarihi ve kültürel konumuyla da önemli bir yere sahiptir. Türkiye'nin başkenti Ankara'da konut ve arsa fiyatları uçuşa geçerken tarihi ilçe Çankaya'da da ev almak neredeyse imkansız olacak.

Ankara Çankaya Alışveriş Merkezleri, AVM'ler, Mağazalar, ATM'ler

Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından önemli bir kısmına ev sahipliği yapan Çankaya, Atatürk'ün Evi ve Müze Evi ile birlikte ilçenin önemli gözleri önüne seriyor. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bu yapı Çankaya'nın da dinamiğini oluşturuyor. Bütün bunların yanı sıra diplomatik Misyonu ile de dikkat çeken Çankaya ilçenin uluslararası alanda en önemli konumlarından birine sahiptir. Birçok ülkenin büyükelçilikleri ve elçiliklerinin yer aldığı ilçe olarak karşımıza çıkan Çankaya uluslararası ilişkilerinde merkezi olarak biliniyor.

ÇANKAYA'NIN DOĞAL YEŞİLLİKLERİ

Ankara denildiğinde akla gri şehir bu Ankara'yı yeşilliğe çeviren ilçe Çankaya Kuğulu Park ve Gençlik Parkı gibi doğal güzellikleri ile de ilçe sakinlerini karşılıyor. Ziyaretçilere nefes alacak alanlar sunan Çankaya kentin yoğun yaşam temposundan uzaklaşmak isteyenler içinde ideal bir mekan sunmaktadır.

ÇANKAYA

Şehrin eğitim ve kültür alanında önemli bir yere sahip olan Çankaya, Ankara Üniversitesi gibi önde gelen eğitim kurumlarına da ev sahipliği yapıyor. İlçede birçok kültürel etkinlik yapılırken konserler, sergiler, tiyatro gösterileri gibi farklı alanlarda da etkinlikler yapılmaktadır.Ankara'nın kalbi olarak bilinen Çankaya tarihi mirasının yanı sıra diplomatik önemi, yeşil alanları ve kültürel etkinlikleri ile de Ankara'nın önemli sembol ilçelerinden biri olarak biliniyor. Milyon TL'lere ulaşan ev fiyatları ile birlikte her yıl bu semtte oturmak isteyenlerin sayısı da gitgide artmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN