Akaryakıt istasyonunda cinayet: İki çocuk annesi Ayten Çağıran eski eşi tarafından katledildi

Akaryakıt istasyonunda cinayet: İki çocuk annesi Ayten Çağıran eski eşi tarafından katledildi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Ayten Çağıran, boşandığı eşi Abdülkadir Kocaoğlu tarafından akaryakıt istasyonunda bıçaklanarak öldürüldü.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde, Akdeniz Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Abdülkadir Kocaoğlu, motosikletle takip ettiği eski eşi Ayten Çağıran ile bir akaryakıt istasyonunda tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Kocaoğlu, Çağıran'ı boğazından bıçakladı ve başında bekledi.

Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Abdülkadir Kocaoğlu'nu yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu Ayten Çağıran'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çağıran'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından Çağıran'ın iki çocuk annesi olduğu bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN