AJet’ten rötar rekoru

AJet’ten rötar rekoru

AJet’in, İstanbul-Rize seferinde peş peşe 6 kez rötar meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saatlerce Rize’ye uçmayı bekleyen yolcular durum karşısında adeta çileden çıktı. Bazı yolcular yaşananları ıslık ve alkışlarla protesto etti.

İstanbul-Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, AJet’in İstanbul-Rize seferinde yaşanan peş peşe rötarlar, yolcuları isyan ettirdi. 11.00'da kalkması planlanan uçuş, teknik arızalar ve sürekli değişen kalkış saatleri nedeniyle toplamda 6 kez ertelendi.

Yolcular, saat 22.00’de kalkması planlanan uçuşun da rötar yapması sonucu 23.45’te Rize-Artvin Havalimanı’na ulaşabildi.

Sabah saatlerinde başlaması beklenen uçuş, önce 17.30, ardından 18.10, 18.30, 19.30 ve son olarak 22.00’ye ertelendi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saatler süren bekleyişin ardından yaşanan teknik aksaklıklar ve sürekli değişen uçuş saatleri nedeniyle yolcular, hava yolu yetkilileriyle tartışmalara girdi.

Bekleme süresi boyunca, bazı yolcular cep telefonlarıyla durumu kaydederken, diğerleri öfkelerini ıslık ve alkışlarla dile getirdi.

Olay yerine polis ekipleri çağrılırken, yolcuların yaşadığı mağduriyet ve stres, havalimanında gerilimi artırdı.

Uçuşun nihayet 23.45’te gerçekleşmesiyle, yolcular uzun bir bekleyişin ardından Rize'ye ulaşabildi. Olayla ilgili AJet yetkililerinden açıklama yapılmazken, yolcular yaşadıkları mağduriyetin tazmin edilmesini talep ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN