Scott McTominay Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun! Tam 32 milyon euroluk dev transfer

Scott McTominay Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun! Tam 32 milyon euroluk dev transfer

Transfer sezonuna Galatasaray'dan hızlı bir başlangıç geldi. Scott McTominay şimdiden Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun. Piyasa değer 32 milyon euro olan yıldız oyuncu Süper Lig'e geliyor...

BURAK ÖZTOPRAK

Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray'da transfer hazırlıkları başladı. Listenin başındaki isim ile anlaşmaya varan sarı kırmızılı ekip taraftarı heyecanlandırdı. Bu transfer hamlesiyle orta sahaya çelikten duvar örülecek. İşte tüm detaylar...

YILDIZ ORTA SAHA GALATASARAYDA

Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor! Tecrübeli gazeteci Nevzat Dindar'ın iddiasına göre, sarı-kırmızılılar Manchester United'ın yıldız orta saha oyuncusu Scott McTominay ile anlaşmaya vardı.

elny-qewkaarr9c.jpg

ORTA SAHA'YA ÇELİK GİBİ BİR TAKVİYE

27 yaşındaki İskoç futbolcu, güçlü fiziği ve kesici oyun tarzıyla tanınıyor. Ön libero mevkiinde görev yapan McTominay, Galatasaray'ın orta sahasına dinamizm ve mücadele gücü katacak. 32 milyon euroluk piyasa değeriyle dikkat çeken oyuncu, kariyerinde 32 gol ve 8 asistlik bir performansa imza attı.

gettyimages-1242948536-scaled.webp

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA YOLA DEVAM

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, yeni sezonda da iddialı hedeflerle yola çıkıyor. McTominay transferi, bu hedeflere ulaşmak için atılan önemli bir adım olarak görülüyor. Taraftarlar, takımın yeni transferiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir performans sergilemesini bekliyor.

TRANSFER NE ZAMAN RESMİYET KAZANACAK?

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada heyecanlarını dile getirerek McTominay'ı takıma davet ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN