Fenerbahçe'de Livakovic dönemi sona erdi! Mourinho İspanyol kaleciyi aldı geliyor. Cengiz Ünder yeni transferi ağızından kaçırdı

Fenerbahçe'de Livakovic dönemi sona erdi! Mourinho İspanyol kaleciyi aldı geliyor. Cengiz Ünder yeni transferi ağızından kaçırdı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerden peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de Livakovic dönemi sona erdi! Mourinho İspanyol kaleciyi aldı geliyor. Cengiz Ünder yeni transferi ağızından kaçırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer mesaisini sürdüren Kanarya'dan yılın transfer haberi geldi. Fenerbahçe'de Livakovic dönemi sona erdi! Mourinho İspanyol kaleciyi aldı geliyor. Cengiz Ünder yeni transferi ağızından kaçırdı.

FENERBAHÇE'DE LIVAKAVIC DÖNEMİ SONA ERDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Ek takviyelerle takımı güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerden ilk transfer haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, FB TV'ye verdiği röportajda sarı-lacivertlilerin yeni transferi Pau Lopez'i ağzından kaçırdı.

yeni-proje-2024-07-07t134658-060.jpg

MOURINHO İSPANYOL KALECİYİ ALDI GELİYOR! CENGİZ ÜNDER YENİ TRANSFERİ AĞIZINDAN KAÇIRDI

Röportaj sırasında, "En çok kulüp bazında profesyonel futbolcu olarak kimle forma giydiğini biliyor musun?" sorusu üzerine: Cengiz, "Çağlar, Dzeko olabilir." şeklinde yanıt verdi. Çağlar Söyüncü ile Altın Ordu, Leicester City ve Milli Takım'da forma giydiğini belirten oyuncu, "Dzeko ile Roma ve Fenerbahçe, bir isim daha mı var?" sorusunun ardından muhabirin ilk üçte iki isim var demesi üzerine milli futbolcu şaşkınlığını gizleyemedi.

yeni-proje-2024-07-07t134642-579.jpg

"Bir isim daha vardı, sanırım o da Roma döneminden, beraber giydiğiniz futbolcu, onunla ilgili bir içeriğimiz de olacak. Onu ilerleyen günlerde saklayalım" denmesi üzerine Ünder, "O zaman onunla Marsilya'da da oynadım, Pau Lo..." demesi üzerine isim verme cevabıyla karşılaştı.

Cengiz Ünder 2021/2022 yılları arasında Roma'dan Marsilya'ya kiralık olarak transfer olmuştu. Aynı dönemde Pau López'de Marsilya'ya kiralanmış ve iki futbolcu aynı formayı terletmişti. 29 yaşındaki İspanyol kaleci Pau López, geçtiğimiz sezon 49 maçta görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN