EURO 2024: Hırvatistan ile Arnavutluk yenişemedi

EURO 2024: Hırvatistan ile Arnavutluk yenişemedi

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. B Grubu ikinci hafta maçında Hırvatistan, yenik duruma düştüğü maçta Arnavutluk karşısında 2-1 öne geçti. Ancak Arnavutluk, maçın son dakikasında bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Turnuvanın favorilerinden Hırvatistan, B Grubu 2. hafta maçında Arnavutluk ile kozlarını paylaştı.

Croatia Seeks For Redemption Against Albania in the EURO | IBD

Beşiktaş'tan Ernest Muçi ve Sivasspor'dan Rey Manaj'ın formasını terlettiği Arnavutluk, Hırvatistan karşısında 11. dakikada Qazim Laçi'nin kaydettiği golle öne geçti. Maçın uzun bir bölümünde yenik durumda olan Hırvatistan, aradığı beraberlik golünü 74. dakikada Andrej Kramic ile buldu. Arnavutluk bu golden sonra dağıldı. Hırvatistan, 76. dakikada Gjasula'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Maçın son bölümü ise nefesleri kesti.

Tüm riskleri alarak Hırvatistan kalesine yüklenen Arnavutluk, 90+6. dakikada Klaus Gjasula'nın kaydettiği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Hırvatistan ile Arnavutluk'u karşı karşıya getiren maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN