Avrupa Fenerbahçe'nin genç yıldızını konuşuyor! Bonservisi öyle bir seviyeye çıktı ki... Ali Koç şimdiden avuçlarını ovuşturuyor

Avrupa Fenerbahçe'nin genç yıldızını konuşuyor! Bonservisi öyle bir seviyeye çıktı ki... Ali Koç şimdiden avuçlarını ovuşturuyor

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 6'da 6 yaparak 14 yıl sonra bir ilke imza atan Fenerbahçe'de genç yıldızın gösterdiği performans, Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Genç yıldızın gösterdiği performans "Ali Koç şimdiden avuçlarını ovuşturuyor" şeklinde yorumlandı. İşte genç yıldız için istenen bonservis bedeli...

Trendyol Süper Lig'de İsmail Kartal yönetiminde 6'da 6 yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe'de genç yıldız, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 14 yıl aradan sonra ilk kez Süper Lig'de 6'da 6 yapan Fenerbahçe'de yıldız futbolcu, attığı ve attırdığı gollerle dünya devlerinin radarına girdi.

Erteleme maçında evinde ağırladığı Çağdaş Atan yönetimindeki RAMS Başakşehir'i 4-0 ile geçen Fenerbahçe, 14 yıl aradan sonra Süper Lig'de 6'da 6 yaptı. İsmail Kartal yönetiminde gösterdiği performansla ezeli rakiplerini geride bırakarak liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'nin genç yıldızı, attığı ve attırdığı gollerle Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Rus ekibi Dinamo Moskova'dan 9,7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı-lacivertli forma altında 13 maçta görev alarak takımına 7 gol 4 asistlik katkı sunan Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

"40 MİLYON EURO YAZMANIZ LAZIM"

Kanarya'nın efsane ismi ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Polonyalı yıldız futbolcu hakkında yaptığı değerlendirmede "Szymanski'yi oynatabildiğin kadar oynat diyorum. Szymanski daha 24 yaşında Premier Lig'e, büyük takımlara kesin gider zaten buralarda tutamazsınız onu. 13 maçta, 7 gol ve 4 asisti var. 40 milyon euro yazmanız lazım en az sözleşmesine. Dilerim uzun süre Fenerbahçe'de oynar ama sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Sebastian Szymanski: Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız - Fenerbahçe - Spor Haberleri

Sözcü'de yer alan habere göre İngiliz devi Liverpool gözünü Polonyalı yıldıza dikti. 24 yaşındaki golcü futbolcunun piyasa değerinin şu sıralar 18 milyon seviyelerine yükseldiği öğrenilirken Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızın satışından en az 40 milyon euro gelir elde etmeyi amaçladığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN