İstanbul'da yaşayanlara ücretsiz toplu taşıma müjdesi! Bu kişilerden artık para alınmayacak

İstanbul'da yaşayanlara ücretsiz toplu taşıma müjdesi! Bu kişilerden artık para alınmayacak

İstanbul'da yaşayanlara toplu taşıma ücretsiz oluyor! Müjde verildi! Bu kişilerden artık para alınmayacak! İşte ücretsiz toplu taşıma hizmeti ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), mobil uygulama üzerinden kullanılan İstanbulkart ile toplu taşıma faaliyetlerinde indirim fırsatları sunan yeni bir kampanya başlattı.

O KİŞİLERE ÜCRETSİZ OLACAK

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor! O paraların yüzde 10'u iade: Tarih belli oldu - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yapılan açıklamaya göre, İBB, İstanbul'da gerçekleştirilen toplu taşıma faaliyetlerine ilişkin yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Mart ayı boyunca, Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen vatandaşlar, aynı gün içerisinde PD1 hattında bulunan otobüslerle seyahat etmeleri halinde, verdikleri park ve ulaşım ücreti için nakit iade imkanı kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak isteyen İstanbulkart sahiplerinin, İspark ödemesinden sonra 2 saat içinde PD1 hattını kullanarak İstanbulkartlarına yükleme yapmaları gerekmektedir.

Ancak, abonman ya da ücretsiz hizmetlerden faydalanan İstanbulkart sahipleri bu kampanyadan yararlanamayacaklar. Ayrıca, Belbim tarafından sistem yoğunluğu veya gecikmelerden kaynaklanan aksaklıkların hızlı bir şekilde çözümleneceği belirtildi.

1 NİSAN'A KADAR DEVAM EDECEK

İstanbulkart online dolum işlemi nasıl yapılır? İstanbulkart artık cepte - Gündem Haberleri

Aynı gün içinde en fazla 2 ulaşım ödülü kazanılabilecek ve ödüller, aynı gün ve aynı T.C. kimlik numarasıyla kayıtlı olan İstanbulkartlara yüklenecektir. Kampanya, 1 Mart'ta başlamış olup, 1 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Detaylı katılım şartları için resmi internet sitesine başvurulabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN