İnönü Ve Han Belediye Başkanlarından Başkan Ünlüce'ye tebrik ziyareti

İnönü Ve Han Belediye Başkanlarından Başkan Ünlüce'ye tebrik ziyareti

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

İlk olarak İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. Hamamcı, Ünlüce’ye tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Ayrıca, Hamamcı, İnönü’deki mandacılık faaliyetleri hakkında bilgi vererek olası işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sonrasında Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Başkan Ünlüce'yi ziyaret ederek, "Başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok. Eskişehir’e anne şefkatiyle yaklaşmanız bizleri çok mutlu eder. Han’daki vatandaşlarımız, ilçe belediyesi seçimlerinde bizi tercih etti, büyükşehirde de sizi seçtiler" dedi. Ziyarette Yazılıkaya üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ünlüce, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Şehrimizi, ilçelerimizi daha ileriye taşımak için tüm belediye başkanlarımız ile iş birliğine büyük önem veriyorum. Önümüzdeki dönemde iş birliklerimizi daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN