Her mahalleye bir temizlik aracı

Her mahalleye bir temizlik aracı

Güzelbahçe Belediyesi, temizlik filosuna yeni araç ve ekipmanlar ekleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Yenilenen araç filosu ile vatandaşların belediye hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanacağını” söyledi.

Araçların ilk testi Günay Başkan’dan

İzmir’in en temiz, bakımlı sokak ve parklarına sahip olduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “ Güzelbahçe’yi İzmir’in parlayan ilçesi yapmak için gece gündüz ekiplerimizle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sokakların, caddelerin temizlenmesini istiyor. Bunun için bir ekip kurduk. 11 bisikletli her mahallede birer temizlik personeli sokakları temizliyor. Fakat Güzelbahçe artık büyüdü sokakları arttı her geçen gün yeni sokaklar ekleniyor ekipler yetişemiyor. Biz de çevreye duyarlı, %100 elektrikli yeni nesil temizlik araçlarıyla hizmet vermeye başlıyoruz. Şimdilik 1 adet sokak temizleme aracı, 2 adet kapalı alanlar için küçük temizlik aracını aldık. Temizlik aracında ayrıca ilaçlama işlemi de yapılmakta. Ekiplerimiz ekipmandan yeterli verimi alırlarsa her mahallemiz için bir sokak süpürme aracı alımı yapacağız. Tüm sokaklarımız artık tertemiz olacak. Tabii ki en büyük temizlik kirletmemektir. Güzelbahçeli vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığı bizim için çok önemli. Kirletmiyoruz, temiz tutuyoruz” diye konuştu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN