Elmalılı çiftçilere sera naylonu desteği

Elmalılı çiftçilere sera naylonu desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan fırtınada seraları zarar gören 5 çiftçiye sera naylonu yardımında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çiftçilerin zor günlerinde de yanında oluyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler geçtiğimiz aylarda çıkan fırtınada seraları zarar gören çiftçileri yalnız bırakmadı. Fırtına sonrası Elmalı’nın Çobanisa, Karamık, Imırcık, ve Özdemir Mahallelerinde hasar tespiti yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yapılan incelemelerin ardından çiftçilere sera naylonu desteği sağladı.

HASAR TESPİTİ YAPILDI

Yaşanan doğal afet nedeniyle serası zarar gören Servet Salur, büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirterek “Fırtınada seramızda bulunan demirler ve naylonlarımız zarar gördü. Seramın bazı kısımları yerle bir oldu. Yaşanan olumsuzluktan birkaç gün sonra Antalya Büyükşehir Belediyemize durumu bildirdik. Büyükşehir ekipleri gelip yerinde inceledi ve hasar tespiti yaptı. Şimdi de belediyemizin bize sağladığı sera naylonu yardımını teslim alıyoruz” diye konuştu.

EKİPLER YARDIMIMIZA KOŞTU

Çobanisa Mahallesi üreticilerinden Nevra Öz de, seralarında oluşan zararın büyük bir maliyete sahip olduğu için hepsini karşılayacak ekonomik güçlerinin bulunmadığını söyledi. Öz, “Yaşanan afetten hemen sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi yardımımıza koştu. Bir nebze de olsa yaralarımızı sarmış olduk. Destekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN