Beylikdüzü D-100'de feci kaza: 2 yaralı

Beylikdüzü D-100'de feci kaza: 2 yaralı

Beylikdüzü D-100 karayolunda iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

D-100 karayolu Ankara istikameti, Beylükdüzü mevkiinde, saat 00.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle çelik aydınlatma yola direği devrilirken araçlarda bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem alırken, itfaiye ekipleri de kazaya karışan otomobillerde inceleme yaptı.

1-007.jpg

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonrası, bir süre trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, yolun temizlenmesinin ve hasarlı araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN