Barbaros Şansal moda akademisi kuruyor

Barbaros Şansal moda akademisi kuruyor

Modacı Barbaros Şansal, 6. Edremit Kitap Fuarı'nda yaptığı sürpriz açıklamayla bölgeye büyük bir heyecan yaşattı. Şansal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi işbirliğiyle hayata geçireceği bir moda akademisi kuracaklarını duyurdu.

Modacı Barbaros Şansal, 6. Edremit Kitap Fuarı’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi işbirliğiyle hayata geçireceği bir moda akademisi kuracaklarını duyurdu.

Kadın istihdamına ve üretime önemli katkı sağlamayı hedefleyen bu proje, usta modacı Yıldırım Mayruk’un adını taşıyacak. Şansal, "Ben bütün bu haytalıkları yaparken, ustam Yıldırım Mayruk şu an doksan yaşında ve gelinlik dikiyor. Onu yetiştiren ustam bir terzi, ben ise onun yamağıyım. Onun adını ölümsüzleştirmek için, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile üretim ve istihdama yönelik büyük bir Yıldırım Mayruk Moda Akademisi kuruyoruz" dedi.

Edremit’te bu yıl içerisinde kadın istihdamı ve emeği üzerine iki yeni proje daha gerçekleştireceğini belirten Şansal, bu girişimin bölgeye ekonomik ve sosyal açıdan önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN