'Adile' filminin yönetmeni Çağan Irmak oldu

'Adile' filminin yönetmeni Çağan Irmak oldu

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Adile Naşit'in hayatını anlatacak "Adile" filminin yönetmeni Çağan Irmak oldu.

BKM Film, Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından, 11 Aralık 1987’de aramızdan ayrılan Adile Naşit'in hayatını konu alan etkileyici bir projeye imza atıyor. "Adile" adlı film, Cumhuriyet tarihimizin ve şov dünyamızın en önemli yıllarına ışık tutacak.

adile-film.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; filmin yönetmenliğini, "Tamam mıyız?", "Unutursam Fısılda", "Issız Adam" ve "Babam ve Oğlum" gibi filmler ile "Yaratılan", "Çemberimde Gül Oya", "Asmalı Konak" ve "Mahallenin Muhtarları" gibi dizilere imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak üstlenecek.

cagan-irmak.jpg

Senaryosunu ise romancı ve edebiyatçı Nermin Yıldırım yazacak. Nermin Yıldırım, daha önce birçok önemli eserde imzası bulunan güçlü bir kalem olarak biliniyor.

adile-filmi.jpg

Adile Naşit'in hayatını konu edinen "Adile" filminin çekimlerine 2025 yılında başlanacak. Filmin detayları ve oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

adile-nasit.jpg

Adile Naşit'i canlandıracak oyuncu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN