Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, aslan, terazi, kova ve oğlaklar... İşte 18 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, aslan, terazi, kova ve oğlaklar... İşte 18 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün alacağınız bir bilgi sizi ikilemde bırakabilir. Bu bilgi size haksız bir avantaj sağlayabilir veya bir kişi hakkında bilmenizi istemediği bir şey öğrenmenize neden olabilir. Kendinizi durumdan soyutlamalı mısınız yoksa bilgiye sahip olduğunuzu söyleyip bu işe karışmayı başkasına mı bırakmalısınız diye düşünebilirsiniz.

18 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ne kadar başarı elde ederseniz edin, eğer değerinizin farkında değilseniz bunun tadını gerçekten çıkaramazsınız. Tüm hedeflerinize ulaşmanıza rağmen kendinizen memnun değilseniz asla mutlu olamazsınız. Son zamanlarda elde ettiğiniz bazı başarılara rağmen, kendinizle olması gerektiği kadar gurur duymakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu, ne kadar harika bir insan olduğunuzu fark edememekle ilgili olabilir. Bunu fark edince işlerin neredeyse anında daha iyiye doğru nasıl değiştiğini göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son zamanlarda, hayatınızdaki diğer insanların kısmeti açılıyor ama sizinkinde sorun var gibi görünüyor. Bunun nedenini merak edebilirsiniz çünkü büyük hayalleriniz var, hedefleriniz yüksek ve çok çalışıyorsunuz. Acaba şanssız bir yıldızın altında mı doğdunuz diye düşünmeye başlamış olabilirsiniz ama durum öyle değil. Eğer şansınızın yaver gitmesini umuyorsanız, bunun eşiğinde olabilirsiniz! Bazen mesele sadece iyi şansı fark etmektir ve bu şans çok yakında beklenmedik bir fırsat şeklinde karşınıza çıkabilir. Tek yapmanız gereken onu yakalamak!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Televizyonda izlediğiniz bir program bittiğinde ve izlemek istemediğiniz bir şey çıktığında, kanalı kolayca değiştirebilirsiniz. Özellikle hoşlanmadığınız ya da sinir bozucu bulduğunuz biri karşınıza çıktığında bu o kadar kolay değildir. Çok geçmeden kendinizi anlaşamadığınız ya da rahatsız edici bulduğunuz biriyle yüz yüze bulabilirsiniz. Bu durum sosyal bir etkinlik ya da başka bir zorunlulukla ilgili olabilir. Ancak, bu kişiyle ilgili ilginç bir şeyler bulmaya çabalarsanız bulursunuz. Bu sadece o anı daha katlanılabilir kılmakla kalmaz, aynı zamanda tüm bakış açınızı değiştirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kaygının hayatınız üzerindeki etkisini hafife alıyor olabilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi endişeli hissediyorsanız, ki son birkaç hafta içinde karşılaştığınız bazı zorlu koşullar göz önünde bulundurulduğunda bu muhtemeldir, bununla gerçekten başa çıkmak yerine sadece durumu idare ediyor olabilirsiniz. Her zamankinden daha endişeli olduğunuzu, uyumakta zorlandığınızı ya da stresin başka belirtilerini hissetmiş olabilirsiniz. Bunu görmezden gelmeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bazı yazlar bol ve sağlıklı ürün veren sebze yetiştiriciliği için harikadır, diğer yazlar ise oldukça verimsiz geçebilir. Bir yıl kullanabileceğinizden daha fazla domatesiniz olabilir ve bir sonraki yıl bir ya da iki öğün için zar zor yetecek kadar domatesiniz olabilir. Bu, doğru miktarda güneş ışığı, fırtınaların varlığı, ne kadar yağmur yağdığı, sıcaklık dağılımı ve benzerlerinin bir araya gelmesinin getirdiği zor bir kombinasyona bağlıdır. Bunlar sizin kontrol edemeyeceğiniz şeylerdir. Son zamanlarda hayatınızın bazı alanlarında “kurak bir dönem” geçirmiş olabilirsiniz, ancak işler yoluna girmek üzere. Hayatınızın bir süredir çorak olan bir alanının bereketinden yararlanmaya hazır olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birinin sizi eleştirmesi sizi yavaşlatmak, durdurmak, engellemek ve hatta duygularınızı incitmek için olabilir. Şu anda etrafınızda sizi kıskanan ya da zorlu bir rakip olarak gören biri olabilir. Bunu ciddiye almayın. Aslında, bunu mümkün olduğunca gönülsüz bir şekilde ele alın. Karşılık verirken nazik davranarak meydan okuyan kişiyi hazırlıksız yakalayın. Ya da sadece durumun saçmalığına gülün. Olayı genel olarak hafife alın, sizi etkilemeyecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Biriyle bir sırrınızı paylaşmayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak alacağınız tepki beklediğiniz gibi olmayabilir. Bununla başa çıkabilir misiniz? O kişinin söyledikleriniz karşısında heyecan duymasını ya da size destek çıkmasını bekliyor olabilirsiniz, ancak umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Bunlardan farklı bir tepki almaya hazır değilseniz, şimdilik bu konu hakkında konuşmayı yeniden düşünmeniz gerekir. Paylaşma ihtiyacı hissediyorsanız özgüveninizi artırmanın veya ihtiyacınız olan desteği almanın başka bir yolunu bulun. Kendinize güvenene kadar özel bir şey paylaşmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün alacağınız bir bilgi sizi ikilemde bırakabilir. Bu bilgi size haksız bir avantaj sağlayabilir veya bir kişi hakkında bilmenizi istemediği bir şey öğrenmenize neden olabilir. Kendinizi durumdan soyutlamalı mısınız yoksa bilgiye sahip olduğunuzu söyleyip bu işe karışmayı başkasına mı bırakmalısınız diye düşünebilirsiniz. Bu bilgiyi almış olmanız sizin elinizde olmadığından, hiçbir şekilde hatalı değilsiniz. Durumu etik olarak ele almayı tercih etmeniz adil olacaktır, bu nedenle kalbinizin sesini dinleyin. Dürüstlüğünüz çok takdir edilecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birçok insan son teslim tarihleriyle uğraşmayı sevmez. Baskı altında sizin kadar iyi çalışmazlar. Siz son teslim tarihi olmasını seversiniz çünkü bu size hedefleyeceğiniz bir şey verir, sizi motive eder ve düzenli ve programlı olmanızı sağlar. Şu anda sıkı bir zaman çizelgesi altında çalışmaktan hoşlanmayan biriyle uğraşıyor veya çalışıyor olabilirsiniz, ancak bu kişinin sizi tamamlayan farklı bir yeteneği veya becerisi olabilir. Bugün, ortak bir hedefe ulaşmak için nasıl birlikte çalışabileceğinizi düşünün.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bazen sihir ya da mucizeleri hayatınıza kabul etmek için yapmanız gereken tek şey bunların mümkün olduğuna inanmaktır. Siz çok pratik, pragmatik bir insansınız. Gördüğünüze ve kanıtlayabildiğinize inanıyorsunuz. Ancak, şu anda hayatınızı daha da harika hale getirecek bir şey umuyorsunuz, ancak bu biraz sihir veya küçük bir mucize gerektirecek bir şey. Dünya inanılmaz şeylerle dolu. İstediğiniz şeyin mümkün olduğunu düşünmeye başlayabilirseniz, onu gerçekten mümkün kılacak bir değişim yaşayacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kısa süre önce başlattığınız bir girişimde yeni adımlar atmanız gerekiyor, ancak hata yapmak istemiyorsunuz. Yanlış bir şey yaparsanız kaydettiğiniz ilerlemeyi sekteye uğratabilirsiniz. Kendinizi büyük bir baskı altına sokuyorsunuz. Bu noktaya kadar başarıyla geldiniz ve bundan sonra yapacağınız şeyin de aynı derecede başarılı olacağına inanmalısınız. Bu şekilde düşünmeyi seçerseniz hamlelerinizi korkudan ziyade olumlu düşünerek yaparsınız ve bu her zaman daha iyi sonuçlar verir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda etrafınızda her şeyin mümkün olduğuna dair bir his var ve çok yakında önünüze birçok benzersiz ve cazip fırsat çıkabilir. Havada bir hareketlilik olduğunu ve ne olursa olsun buna hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bugün karşılaştığınız zorluklar ne olursa olsun, bu umut ve iyimserlik duygusunu korumak için elinizden geleni yapmalısınız. Bunu yaparsanız, önümüzdeki bir iki gün içinde hayatınızı daha zengin ve mutlu kılmak için olağanüstü şanslara sahip olacaksınız. Şunu aklınızdan çıkarmayın: Mesele sadece fırsatlar değil, aynı zamanda onları nasıl karşıladığınızdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN