Akasya Durağı'nın efsane ismi siyasete atıldı! O partiye üye oldu

Akasya Durağı'nın efsane ismi siyasete atıldı! O partiye üye oldu

Bir döneme damgasını vurarak reyting rekorlarını alt üst eden Akasya Durağı adlı dizide gösterdiği performansla efsaneleşen ünlü oyuncu o partiye üye olarak siyasete atıldı.

Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vurarak efsaneleşen, başrolde Zeki Alasya, Melek Baykal, Erol Günaydın ve Levent Ülgen'in yer aldığı, yönetmenliğini Yaşar Seriner ve Cankat Ergin'in üstlendiği, senaryosu ise Resul Ertaş tarafından yazılan 'Akasya Durağı' adlı dizde 'Osman Ağa' karakterine hayat veren usta oyuncu Cezmi Baskın siyasete atıldı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yardı' dizisinde 'Merdan dede' karakterine hayat veren usta oyuncu, 14 Mayıs'taki seçimlere seçimlere günler kala siyasete atılmaya karar verdi.

TİP'E KATILDI

Akasya Durağı, Vizontele, Düttürü Dünya, Şevkat Yerimdar gibi yapımlardaki rollerle gönüllerde taht kuran usta oyuncu Cezmi Baskın, Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) katıldı.

Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Cezmi Baskın'ın TİP'e katıldığını duyurdu.

Akasya Durağı'nın Osman Ağa'sı siyasete atıldı: İşte katıldığı parti

Akyürek paylaşımında "Ülkemizin kıymetli sanatçılarından tiyatro emekçisi, oyuncu ve yönetmen Cezmi Baskın aramıza katılarak mücadelemize güç kattı. Eşit ve adil yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Hoş geldiniz!" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN