Yok böyle düğün! 15 kişi tüm gece takıları saydı

Yok böyle düğün! 15 kişi tüm gece takıları saydı

Van'da Burukiler aşiretinin 7 bin kişinin katıldığı düğününde 15 kişi tüm gece takıları saydı! Geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı.

Burukiler aşiretine mensup Bayram Bayramoğlu’nun oğlu, iş adamı Gökhan Bayramoğlu’nun kardeşi Özgür Bayramoğlu, iş adamı Abidin Anteroğlu’nun kızı Elif Anteroğlu ile Van'da düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.

77888.jpg

7 BİN KİŞİ KATILDI

Düğüne Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Düğünde 100’e yakın küçükbaş hayvanın kesildiği düğün törenine aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Gelin ve damada takılan takılar ise dudak uçuklattı.

77777.jpg

15 KİŞİ TÜM GECE PARALARI SAYDI

4 saat süren takı sonunda 15 kişi tüm gece masaya konulan paraları ve takıları saydı. Damada 12 milyon TL nakit, geline ise 3 kilo altın takıldı.

yyyuuuuuuu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN