Tüm diziler yayından kaldırıldı! Flaş gelişme az önce duyuruldu

Tüm diziler yayından kaldırıldı! Flaş gelişme az önce duyuruldu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'de (TUSAŞ) meydana gelen patlamadan sonra önemli bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle televizyon kanallarında önemli bir değişiklik yapıldığını duyurdu. Ankara'daki saldırıda, 4 şehit 14 yaralı vardı.

yeni-proje-22.jpg

TAMAMI İPTAL EDLİDİ!

Altuntaş’ın açıklamasına göre, tüm televizyon kanalları bu akşam yayınlanması planlanan dizilerin yeni bölümlerini iptal etti.

Bu karar, saldırının yarattığı derin üzüntü ve Türkiye genelindeki hassasiyetin bir yansıması olarak yorumlanırken, TV kanallarının terör saldırısına karşı aldığı ortak tavrı gözler önüne seriyor.

Saldırı sonrasında hem yaralılar hem de hayatını kaybedenler için ülke genelinde birçok resmi açıklama yapılırken, medya dünyası da bu üzücü olaya kayıtsız kalmayarak yayın akışında önemli değişikliklere gitti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN