Okul bahçesinde dehşet: 15 yaşındaki Duru, arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla öldü

Okul bahçesinde dehşet: 15 yaşındaki Duru, arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla öldü

Edirne'de 17 yaşındaki K.C.A.'nın gece saatlerinde okul bahçesinde otururken arkadaşlarına gösterdiği tabanca ateş aldı. Merminin isabet ettiği Duru Pakarda (15) hayatını kaybetti.

Edirne'de Fatih Mahallesi'nde bulunan Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nun bahçesinde gece saatlerinde meydana gelen olay, kent sakinlerini derinden sarstı. Saat 02.00 sıralarında okul bahçesinde oturan beş kişilik arkadaş grubu, lise öğrencisi K.C.A.'nın (17) yanındaki tabancayı çıkartarak arkadaşlarına göstermesiyle dehşeti yaşadı.

9865896.jpg

15 YAŞINDAKİ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Tabanca ile oynayan K.C.A., silahın aniden ateş alması sonucu Duru Pakarda'yı (15) göğsünden vurdu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

9865895.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu genç kız, ağır yaralı olarak ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

9865897.jpg

Henüz ortaokuldan mezun olan ve bu yıl lise eğitimine başlamaya hazırlanan Duru Pakarda'nın ölüm haberi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

K.C.A GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, lise öğrencisi K.C.A. gözaltına alındı.

9865898.jpg

Olayın yaşandığı sırada okul bahçesinde bulunan diğer kişilerin ifadelerine başvuran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN