Mersin, Antalya, Bodrum, Marmaris ve Karadeniz uyarı az önce geldi! Çok riskli olabilir

Mersin, Antalya, Bodrum, Marmaris ve Karadeniz uyarı az önce geldi! Çok riskli olabilir

Mersin, Antalya, Bodrum, Marmaris ve Karadeniz... Meteoroloji uzmanından uyarı geldi! Özellikle denize girecekler dikkat! O bölgelerde risk var...

Yaz mevsiminin tadını çıkarmak için binlerce insan deniz kıyılarına akın ediyor. Deniz sıcaklıkları normalin üzerinde seyrederken uzman isimden uyarı geldi.

MERSİN, ANTALYA, BODRUM, MARMARİS VE KARADENİZ...

Meteoroloji uzmanı Profesör Doktor Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Mersin, Antalya, Bodrum, Marmaris ve Karadeniz kıyıları için önemli bir uyarıda bulundu. Deniz suyu sıcaklıklarının normalin üzerinde seyrettiğini belirten Şen, riskli bir durumun söz konusu olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Doğan Yaşar: Türkiye'de yıkıcı hortumlar görebiliriz

Şen, deniz suyu sıcaklıklarının Mersin'de 32, Antalya'da 30, İskenderun'da 32, Karadeniz kıyılarında 28, Çeşme'de 26, Bodrum'da 26 ve Marmaris'te 27 dereceye ulaştığını vurguladı. Normalden 4-5 derece daha yüksek olan bu sıcaklıkların, atmosferin üst seviyelerine gelebilecek soğuk hava ile birleşmesi halinde hortum riskini artırabileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN