Disney Plus Türkiye fiyatlarına yüzde 30 zam

Disney Plus Türkiye fiyatlarına yüzde 30 zam

Türkiye'de milyonlarca kişinin keyifle takip ettiği Disney Plus, abonelik ücretlerine önemli bir zam yaptı. Yapılan zamla birlikte aylık ve yıllık üyelik ücretleri ciddi oranda arttı. İşte yeni fiyatlar ve detaylar...

Disney Plus, aylık abonelik ücretlerine yüzde 30, yıllık abonelik ücretlerine ise yüzde 22 oranında zam yaptı. Zam sonrası aylık üyelik ücreti 164,99 TL'ye, yıllık üyelik ücreti ise 1649 TL'ye yükseldi.

Yeni fiyatlar, 17 Ekim 2024 itibarıyla yeni üyelikler için geçerli olacak. Mevcut üyeler için ise 21 Kasım 2024'ten itibaren yeni fiyatlar uygulanacak.

Zammın neden yapıldığına dair resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, artan içerik maliyetleri ve genel enflasyon gibi faktörlerin etkili olduğu düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN