Defalarca bıçakladı: 15 yaşındaki çocuk ailesinin husumetlisini öldürdü

Defalarca bıçakladı: 15 yaşındaki çocuk ailesinin husumetlisini öldürdü

Edirne'de 15 yaşındaki çocuk, ailesinin husumetli olduğu şahsı 21 bıçak darbesiyle öldürdü.

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Köprü Mahallesi gece yarısı dehşet veren bir olayla sarsıldı. Meriç 1'inci Sokak'ta ikamet eden Bekir İşlek'in (44) evine husumetli olduğu E.K., eşi Z.K., çocukları E.K. (15), D.K. ve çocukların arkadaşı E.Ç. gitti.

İddialara göre; evin önüne çıkan İşlek husumetli aileyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K., cebinden çıkardığı bıçakla İşlek'e saldırdı. İşlek, 21 bıçak darbesiyle ağır yaralanırken husumetli aile olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşlek, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bekir İşlek burada doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan bir süre sonra E.K., Z.K., D.K., E.Ç. ve cinayet şüphelisi E.K. İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN