Düşüncelerinizi sunmanın hassas bir yolunu bulun! Koç, boğa, aslan ve oğlaklar... İşte 13 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Düşüncelerinizi sunmanın hassas bir yolunu bulun! Koç, boğa, aslan ve oğlaklar... İşte 13 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Birine duymak istediğini düşündüğünüz fikirleri söyleyerek nazik veya kibar davrandığınızı düşünebilirsiniz. Gerçekte ne düşündüğünüzü ifade etmek istemezsiniz çünkü bu iltifat olmaz ve hatta duygularını incitebilir. Oysa bu kişiye gerçeği söyleyerek aslında daha nazik ve kibar olabilirsiniz, özellikle de gerçeğin çok daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olabileceğini düşünüyorsanız.

13 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın zamanda verdiğiniz ve diğer insanların yanlış ya da tartışmalı olarak gördüğü bir karar aklınızı meşgul ediyor olabilir. Belki bu nedenle eleştiriliyorsunuz, ancak inandığınız şeyin arkasında durmalısınız. Başkaları seçimlerinize katılmıyor diye kararlarınızdan şüphe etmeniz ya da herhangi bir şeyi değiştirmeniz için hiçbir neden yok. Vazgeçmek daha kolay olabilir ama sonunda doğru olanı yapmak kendi ödülünüz olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri son zamanlarda yaşanan bir olay ya da hayal kırıklığı nedeniyle üzgün olabilir. Bu kişinin huysuzluğunu veya öfkesini önlemek için onu yatıştırmak isteyebilirsiniz. Ancak, birinin kötü davranışıyla başa çıkmak için temkinli davranmak sadece geçici bir önlem olacaktır. Sorunun kendisiyle ilgilenirseniz, aynı miktarda zaman ve enerji harcayacak kalıcı bir çözüm getirebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İçinde bulunduğunuz bir duruma dair çok güçlü fikirleriniz olabilir, ancak meselenin sandığınızdan çok daha fazla yönü olabilir. Eğer bugün başka biri sizinle tartışıyorsa ve fikirleriniz çatışıyorsa bu konuda daha fazla şey duymaya açık olun. Bu kişi sizden çok farklı bir bakış açısına sahip olabilir, ancak sizin bilmediğiniz içeriden bilgilere de sahip olabilir ve bu bilgiler bazı noktalarda fikrinizi değiştirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yetiştirmeniz gereken bir göreviniz var. Bunun farkındasınız ama yine de bir görevinizi ertelemeye devam ediyorsunuz. Bu büyük görevi yerine getirirseniz ve hayal ettiğiniz şekilde sonuçlanırsa - ki bu kesinlikle mümkün - hayatınızı değiştirebilir. Bunun üzerinde çalışmaya geri dönmeniz ve bu son tarihi unutmamanız gerekiyor. Halledilmesi gereken diğer konularla ilgili bahaneler üretebilirsiniz, ancak bu son tarih göz ardı edilemez. Hemen başlayın!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sonunda kendinizi uzun zamandır hissetmediğiniz kadar dengeli, istikrarlı ve güvende hissediyor olabilirsiniz. Sinirleriniz yatışmış, tavırlarınız rahatlamış ve zihniniz her zamankinden daha kaygısız. Bunun bir nedeni var. Sizi strese sokan veya öfkelendiren konulardan kaçınıyordunuz. Sizi kızdıran ve öfkelendiren insanlardan uzak duruyorsunuz. Yakında bu tedirgin ruh halini tekrar ortaya çıkarabilecek biriyle ya da bir şeyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak buna gerek yok. Kendinizi ne kadar iyi hissettiğinize odaklanarak, bu ruh halini sürekli canlı tutabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birileri sizi yıpratıyor. Sabrınızı zorluyor, yapmak istedikleri bir şeyi size kabul ettirmek için durmaksızın çabalıyor ve sizin de kendilerine katılmanızı istiyorlar. Bu size pek de cazip gelmeyen bir şey olsa da, ısrarla sizi etkilemeye başlıyorlar ve bu da artık canınıza tak etmeye başladı! Şayet bu teklifi reddetmek için geçerli nedenleriniz varsa reddetmeye devam etmeli ve bu kişilerden biraz uzaklaşmalısınız. Ancak, bu bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri için faydalı olacaksa, kabul etmeyi de göz önünde bulundurun. Bu sizin için de iyi olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Fırsatlar karşımıza bazen sorun kılığında çıkar. Sorun ya da hoşnutsuzluk yaratıyor gibi görünürler ya da bizi yüzleşmek istemediğimiz durumlarla veya kişilerle uğraşmaya zorlarlar. Şu anda böyle bir sorununuz olabilir. Sıkıntıların ve sorunların altında, çok istediğiniz bir şeyi elde etmek ya da yapmak için eşsiz bir fırsat bulabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün kendinizi çok disiplinli veya konsantre hissetmiyor olabilirsiniz, ancak bu ruh haline girmenin bir yolunu bulmanız gerekecek. Sizi bekleyen önemli bir fırsat var ve muhtemelen bunu şimdiye kadar birkaç kez ertelemiştiniz. Bu ruh haline giremiyorsanız bu eşsiz şansı kaçırdığınızda nasıl hissedeceğinizi hayal etmeye çalışın. Eğer cesaretinizi toplayıp bir an önce harekete geçmezseniz bu sizi derin bir pişmanlıkla baş başa bırakacaktır. Ancak denediğiniz takdirde gerçekleştirebileceğiniz hayalleri gözünüzde canlandırırsanız bu sizi motive edebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda çözmeye çalıştığınız bir bulmacanın birkaç parçası eksik. Bu, kişisel bir ilişki ve birinin sizden sakladığı bir sırla ilgili olabilir. Bir arkadaşınız ya da aile üyeniz istediğiniz bilgiye sahip olabilir ama belki de gizlilik yemini etmişlerdir. Onlara baskı yapmak sadece kendilerini kötü hissetmelerine neden olur. Bir bağı yeniden kurabilmek için bu bilgiyi gerçekten öğrenmeniz gerekiyorsa doğrudan kaynağa gitmeniz gerekir. En dürüst yol bu olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda küçük bir ölçüde de olsa hala geçmişte yaşıyorsunuz. Bir zamanlar var olan bir şeye tutunuyor ve hala öyle kalmasını ya da tekrar öyle olmasını diliyorsunuz. Ancak zaman ilerliyor ve biz de onunla birlikte ilerlemek zorundayız. Eskiden olana bu kadar takılıp kalırsanız şu anda sizin için gerçekleşmekte olan harika şeyleri kaçırırsınız. O zamanlar yaşadıklarınızı bir daha tekrarlayamayacak olsanız da, en azından aynı derecede güzel bir gelecek yaratabilirsiniz. Bugün bunun farkına varmaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Belki de bilinçaltınızda, aslında kendileri için yapabilecekleri bir şeyi bir başkası için yapmakla sorumlu olduğunuza hükmetmiş olabilirsiniz. Bu abartılı bir yükümlülük duygusundan kaynaklanıyor olabilir ya da uzun zaman önce yaşanmış bir olaydan dolayı kendinizi suçlu hissetmenizle ilgili olabilir. Her iki durumda da bu mantıklı bir hissiyat değildir. Bunu kendi içinizde halletmeniz gerekir çünkü kendinizi aşırı zorluyor ve daha bağımsız olması gereken birinin elinden bir şeyler alıyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birine duymak istediğini düşündüğünüz fikirleri söyleyerek nazik veya kibar davrandığınızı düşünebilirsiniz. Gerçekte ne düşündüğünüzü ifade etmek istemezsiniz çünkü bu iltifat olmaz ve hatta duygularını incitebilir. Oysa bu kişiye gerçeği söyleyerek aslında daha nazik ve kibar olabilirsiniz, özellikle de gerçeğin çok daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olabileceğini düşünüyorsanız. Her şey nasıl söylediğinizde gizli. Düşüncelerinizi sunmanın hassas bir yolunu bulun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN