Ankara toplu taşımada yeni düzen! EGO duyurdu: Metro, Ankaray, Otobüs… 41 güzergahta geçerli olacak

Ankara toplu taşımada yeni düzen! EGO duyurdu: Metro, Ankaray, Otobüs… 41 güzergahta geçerli olacak

Tüm Ankara'ya açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Başkentte o güzergahlarda geçerli olacak yeni düzenleme yapıldı. O tarihler arasında geçerli olacak. İşte EGO açıklaması…

Ankara'da ulaşım için toplu taşımayı tercih eden milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama EGO Genel Müdürlüğü’nden geldi. Ramazan ayı boyunca vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için sefer düzenlemesine giden EGO, Metro, Ankaray, EGO otobüsleri için yeni düzenleme detaylarını açıkladı. İşte EGO açıklaması…

EGO'DAN RAMAZAN DÜZENLEMESİ

EGO Genel Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için yeni düzenlemeye gitti. Ramazan ayı süresince vatandaşların ulaşımda Herhangi bir sıkıntı yaşamaması için tüm tedbirlerin alındığını belirten EGO Genel Müdürlüğü, hem raylı sistemde hem de otobüslerde yeni düzenlemenin detaylarını paylaştı.

ego-sefer-1.jpg

Raylı sistem işletmeleri Metro ve Ankaray için Ramazan ayının başladığı 11 Mart 2024 tarihi itibariyle gece saat 01.00'da kadar hizmet sağlanacağını duyurdu. Hafta içi 15.00 ile iftar saatine kadar 4,5 dakika, hafta sonu ise saat 17.30-19.30 aralığında 5 dakikalık aralarla sefer düzenleneceğini duyurdu. Teleferik İşletmesi için daha önce belirlenen servis saatleri olmak üzere hizmet sağlanacağı belirtildi.

EGO otobüsleri içinde düzenleme yapıldığını duyuran EGO Genel Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca sabah rutin olarak yapılan servis planlamaları ile birlikte 29 güzergahta verilen gece servislerinin kesintisiz bir şekilde yapılacağını belirtti. EGO, bu servislerin yanı sıra saat 16.00'dan iftar saatine kadar 41 güzergahta servis planlaması yapıldığını aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN