6. kattan düşen kadının şüpheli ölümü: Erkek arkadaşı gözaltına alındı

6. kattan düşen kadının şüpheli ölümü: Erkek arkadaşı gözaltına alındı

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir kadın, yaşadığı binanın 6'ıncı katından düşerek hayatını kaybetti. Bu sabah meydana gelen şüpheli ölümün ardından, kadının erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Kadın cinayetleri, yaşanan son gelişmelerin ardından tekrar Türkiye'nin ana gündemlerinden biri oldu. 19 yaşında iki kadının vahşice öldürülmesi toplum adına endişe verici bir tablo çizerken kadınlar kendilerini güvende hissetmediklerini daha yüksek sesle dile getirmeye başladı.

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'un Kartal ilçesinde, yaşadığı binanın 6'ıncı katındaki evinden düşerek hayatını kaybeden kadının ölümü, birçok yüksekten düşerek ölme vakasında olduğu gibi şüpheli bulundu. Erkekler tarafından öldürülen kadınların sayısının her geçen gün arttığı bu ortamda, öğretmen olduğu öğrenilen kadının birlikte yaşadığı erkek gözaltına alındı.

33.jpg

İHA'da yer alan habere göre sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN