Aslan'a 14 milyon euroluk gol makinesi! Galatasaray bombayı patlatacak: 149 gol 96 asist...

Aslan'a 14 milyon euroluk gol makinesi! Galatasaray bombayı patlatacak: 149 gol 96 asist...

Bu sezon Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, 14 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Süper Lig'in son şampiyonu Galataasaray, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada kış transfer dönemini planlayamaya başladı. Aslan, gözünü 14 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde hem Süper Lig'de hem Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer dönemi için gözünü İtalya'ya dikti.

Mauro Icardi ve Victor Osimhen'i destekleyecek yıldız bir ismi kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 14 milyon euroluk gol makinesi için düğmeye bastı. A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Sassuolo forması giyen Domenico Berardi için harekete geçecek.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncunun İtalyan ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. 30 yaşındaki golcü oyuncunun sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek.

Bu sezon sadece 1 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 1 asistlik katkı sundu. İtalyan golcü, futbol kariyeri boyunca ise 399 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 149 gol 96 asiste imza attı. İtalyan golcü için bugüne dek toplamda 14,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Domenico Berardi - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN