Galatasaray yeni kalecisini İngiltere'de buldu! Aslan'a 20 milyon euroluk eldiven...

Galatasaray yeni kalecisini İngiltere'de buldu! Aslan'a 20 milyon euroluk eldiven...

Galatasaray'da Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kaleci arayışlarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, 20 milyon euroluk eldivene kancayı taktı.

Sezon sonunda Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile yollarını ayırmayı planlayan Gatasaaray, kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Aslan, gözünü 20 milyon euroluk file bekçisine dikti.

Son dönemde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, sezon sonu için kaleci arayışlarına şimdiden başladı. 2011 yılında kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Muslera ile ayrılık yaşamayı düşünen Galatasaray, bonservisi İngiliz devi Chelsea'de bulunan file bekçisi Djordje Petrovic'e kancayı taktı.

İbrahim Hatipoğlu'nun, kiralık olarak Fransız ekibi Strasbourg formasını terleten Djordje Petrovic için ön görüşme yatığı öne sürüldü. Hatipoğlu'nun Sloven menajer Selimovic ile görüştüğü iddia edildi.

2030 yılına dek İngiliz deviyle sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Sırp eldivenin güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Djordje Petrovic turns down move to French side Strasbourg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN