Kadınların güzellik kaynağı kozmetik devinden kötü haber! 15 mağazanın kepenkleri tek tek indi: Onlarca çalışan işsiz…

Kadınların güzellik kaynağı kozmetik devinden kötü haber! 15 mağazanın kepenkleri tek tek indi: Onlarca çalışan işsiz…

Kadınların güzellik kaynağı kozmetik devinden kötü haber! Türkiye’de de şubeleri bulunan o markaya ait 15 mağazanın kepenkleri tek tek indi. İşte iflasın detayları…

Türkiye’nin çeşitli AVM’lerinde mağazası bulunan The Body Shop, Danimarka’daki şubelerini kapattı. İflasın ardından 15 mağazada kepenkler tek tek inerken, 90 çalışanın da işine son verildi. İngiltere merkezli şirket yaşanan iflas sonrası harekete geçerek yeni yönetimi Danimarka’ya atama kararı aldı.

12 YILLIK SERÜVENİ SON BULDU

The Body Shop’un Danimarka Kıdemli Perakende Müdürü Tine Mohr Jensen, iflas haberini porsonele birebir verdi. Linkedln’deki bir gönderiye göre, Jensen marka ile yolculuğunun son bulduğunu belirterek, "12 yılı aşkın süredir hayatımın bu kadar büyük bir parçası olan bir şeye veda etmek zor" dedi. Mohr Jensen, The Body Shop'un yeniden güçlü bir şekilde ayakta duracağını umduğunu ifade etti.

kozmetik-devi-magazalarini-tek-tek-kapatti-1.jpg

198 MAĞAZANIN NEREDEYSE YARISI DA KAPANABİLİR

İngiltere’deki bir güzellik markasının iflası sonrasında, FRP Advisory yönetimi devralarak, yeniden yapılandırma planlarına başladı. Söz konusu planlardan dolayı, Birleşik Krallık’ta bulunan 198 mağazanın neredeyse yarısı kapanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN