WhatsApp'a WhatsStats özelliği geldi, özel hayat rafa kalktı

WhatsApp'a WhatsStats özelliği geldi, özel hayat rafa kalktı

Dünyada 1 milyardan fazla kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik geldi. WhatsStats adı verilen uygulama ile arkadaş listenizdeki birinin gün içindeki çevrim içi kalış süresini ve profil fotoğrafı değişimini size gösterecek.

Her geçen gün yenilenmeye ve gelişmeye devam eden WhatsApp'ın son yeniliği kullanıcılarının gizliliğini ihlal ediyor.

Gün içindeki verilere bakılabilecek

WhatsApp'ın son uygulaması olan WhatsStats ile listenizdeki kişilerin tüm aktivitelerini öğrenebileceksiniz. Çok sayıda kullanıcıya sahip olan WhatsApp artık listenizde bulunan kişilerin günde kaç defa ve ne kadar zaman çevrim içi olduğunu görebilmenizi sağlayacak.

Durum ve fotoğraf bilgilerine erişim

Bunun yanı sıra kişinin ne zaman WhatsApp profil ve durumunu değiştirdiğini de görmenizi sağlayacak. Ancak bu uygulamanın çalışması için görmek istediğiniz kişinin durum ve profil fotoğraf ayarlarının ‘Herkes’ olarak ayarlanması gerekiyor.

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN