WhatsApp Web indir - WhatsApp Web indir yükle - WhatsApp ücretsiz giriş - web.whatsapp.com (Güncel)

WhatsApp Web indir - WhatsApp Web indir yükle - WhatsApp ücretsiz giriş - web.whatsapp.com (Güncel)

WhatsApp Web haberimizden giriş için bağlantıları kullanabilirsiniz. WhatsApp’ı artık bilgisayarınıza indirerek masaüstünde kullanabilirsiniz. Telefonunuzdan yapacağınız tüm işlemleri WhatsApp Web girişi yaparak da yapabilirsiniz. Peki WhatsApp Web girişi nasıl yapılır? Telefondan WhatsApp Web indir yükleme işlemleri haberimizde.

Whatsapp Web indir ücretsiz şekilde kullanmak artık çok kolay. Whatsapp Web'i de Whatsapp'ı indirdikten sonra anında kullanıa geçebilirsiniz... Peki Whatsapp nasıl indirilir? Whatsapp ücreti ne kadar? İşte merak ettiğiniz detaylar...
WhatsApp Web girişi yapmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken birkaç basit adımla sizler de WhatsApp Web girişi yapabilir ve mesajlaşmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Google Chrome, Mozilla, Edge kullanıcıları artık rahatlıkla WhatsApp Web girişi yapabiliyor.

Whatsapp Nedir?

Whatsapp mesajlaşma uygulaması. Piyasada en çok kullanılan mesajlaşma yazılımıdır... İlk yıl kullanımı ücretsiz yapılıyor. Sonraki yıllardaysa ufak bir rakam karşılığında kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Artık WhatsApp hem cepte hem bilgisayarda

WhatsApp'a hem telefonunuz hem de WEB üzerinden erişime açıldı... WhatsApp Web, akıllı telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızın bilgisayar tabanlı bir veridir. Tüm mesajlar telefonunuz ve bilgisayarınız arasında senkronizedir ve her iki cihazda da tüm mesajlarınızı görebilirsiniz.

WhatsApp Web hangi telefonlarda kullanılıyor

WhatsApp Web'e veya WhatsApp Web'de yapacağınız işlem telefonunuza yansıyacaktır. Şu anda WhatsApp Web sadece Android, iPhone, Windows Phone 8.0 ve 8.1, Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry ve BlackBerry 10 akıllı telefonlarda kullanılabilir.

16-02/26/whatsapp-web-iphone.jpg

WhatsApp Web nasıl kurulur?

WhatsApp Web'i kullanmak için web tarayıcınız Chrome, Firefox, Opera veya Safari'nin en son sürümünü olması gerekiyor. Şimdi yapmanız gereken aşamalar şöyle;

WhatsApp Web'e başlamak için telefonunuz ve bilgisayarınızı eşleştiriniz...Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin... Telefonunuzda WhatsApp'ı açın... Android, Nokia S60 ve Windows Telefonda: Menu > WhatsApp Web'e girin...

iPhone'da:Ayarlar > WhatsApp Web'e gidin...

BlackBerry'de: Sohbetler > Menu > WhatsApp Web'e gidin...

BlackBerry 10'de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin > WhatsApp Web'e gidin...

Nokia S40'da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin > WhatsApp Web' e gidin...

Telefondan gelen, bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu okutun...

Telefonunuzda, WhatsApp Web'e giderek Giriş yapılmış bilgisayarlar'ı görebilir veya aktif bir WhatsApp oturumundan çıkış yapabilirsiniz.

16-02/26/whatsapp-web.jpg

WhatsApp kullanımı

Telefonunuza uygulamayı App Store'den yükleyin. App Store'u açın ve sağ altta yer alan büyüteç işaretine tıklayın. Üstte gelen kutuya WhatsApp yazın ve gelen uygulama penceresinde Free yazan yeri tıklayıp telefonunuza indirin. Uygulamayı bulun ve açın. Kayıt olurken sizdene GSM telefonu numaranız soracak, girin ve sonra numaranıza SMS ile gelen kodu girerek hattınızı doğrulayın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN