Steam'de 1800 lirayı aşan o oyun 480 TL'ye düştü! Dev indirim sonrası almayan bin pişman

Steam'de 1800 lirayı aşan o oyun 480 TL'ye düştü! Dev indirim sonrası almayan bin pişman

Steam mağaza fiyatı 1800 lirayı aşan o oyun 480 TL'ye kadar düştü! Dev indirim sonrası almayan bin pişman olur! Yüzde 73'e varan indirim...

TUNACAN ATALAY

Steam'de oyunseverler için harika bir fırsat var. Shadow Warrior serisinin dört oyununu içeren Shadow Warrior Trilogy paketi, 54,76 dolar (1803 TL) değerindeyken yüzde 73 indirimle sadece 14,60 dolar (480 TL)'ye düştü.

SHADOW WARRİOR TRİLOGY PAKETİ KAÇIRILMAYACAK FİYATLA

shadow-warrior.png

Dört oyunluk bu dev paket, Shadow Warrior hayranları ve seriye yeni başlayacak oyuncular için inanılmaz bir fırsat sunuyor. Normalde yüksek fiyat etiketiyle dikkat çeken bu paket, şimdi büyük bir indirimle erişilebilir hale geldi.

Steam, dönemsel indirimlerle oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu sefer Shadow Warrior Trilogy paketi, %73 gibi büyük bir indirimle oyunseverlerin karşısına çıktı. Serinin tüm oyunlarını kapsayan bu paket, aksiyon ve macera dolu saatler vaat ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN