Nefesler tutuldu! 2024 Steam yaz indirimleri yaklaştı! Steam yaz indirimleri ne zaman?

Nefesler tutuldu! 2024 Steam yaz indirimleri yaklaştı! Steam yaz indirimleri ne zaman?

Oyunseverler nefeslerini tuttu! 2024 Steam yaz indirimlerini bekliyor! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Sayılı günler kaldı...

Bilgisayar oyunları tutkunlarının buluşma noktası olan Steam, 2024 yılı yaz indirimlerinin başlangıç tarihini duyurdu. Peki, Steam 2024 yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi oyunlar indirimde olacak?

2024 STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

steam.webp

Steam, 2024 yaz indirimleri 27 Haziran'da başlayacak ve 11 Temmuz'a kadar devam edecek. Oyunseverler, bu süre zarfında istek listelerindeki oyunlara büyük indirimlerle sahip olma fırsatını yakalayacak.

İndirim döneminde hangi oyunların indirime gireceği henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak her yıl olduğu gibi bu yıl da popüler oyunlar ve yeni çıkış yapan oyunlarda büyük indirimler bekleniyor. İndirim listesi, oyuncuların istek listelerini dolduran birçok kaliteli oyunu içerecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN